Otóż kupiłem sobie MP4 playera i niestety format video jaki odtwarza to tylko .amv ;/
Ściągnąłem sobie więc jakiś programik z chińskiej strony o nazwie 100AMVtools.rar. I wszystko byłoby w najlepszym porządku, ale niestety przy próbie odpalenia pojawia mi się komunikat typu
Odtwarzacz dołoczony do pakietu odtwarza pliki amv bez problemu.
Proszę o pomoc
Złączono Posta: 12.01.2006 (Czw) 20:02
Problem okazało się rozwiązałem sam.
Do poprawnego działania program ten potrzebuje zainstalowanego w systemie:
Windows Media Player w wersji co najmniej 9
Direct X w wersji co najmniej 9.0
Jako, że miałem problemy ze ściągnięciem go z chińskiej strony (same krzaczki to zamieszczam link do tego programu na swoim ftp w nadziei że komuś to się przyda.
sluchajcie ,ja mam mp4 i dolaczone do niego oprogramowanie do konwersji na na amv i jest wszystko w porzadku. jak ktos chce to moze sie ze mna skontaktowac i ewenualnie zapytac o sszczegoly jakies dotyczace mp4 bo moge cos na ten temat powiedziec:) moje gg:********,zapraszam jqa bede niedostepny to tez pisasc:)
Otóż mam odtwarzacz MP4 i od razu w komplecie na płytce dostałam ten program, który polecacie. No i jest pewien problem… Programik ten konwertuje mi tylko niektóre teledyski. Sama nie wiem czemu Może ktoś mógłby mi pomoć?? Przy konwertowaniu pojawia się status ERROR Pomozcie mi!
potrzebuje jakis dobry programi co by mi przerabial na amv ale w rozdzielczosci na ekranik 1.5 cala bo ten obecny co mam to robi albo za maly albo za duzy obraz!! pomuzcie
a jaki masz program to może byśmy się wymienili programami bo mój robi na ekrany 1,2 i 1,5 a ja potrzebuje na 1,8 ja mam program AMV VIDEO CONVERT TOOL.
Za mały obraz mam. pomórzcie
mp4 1GB ekran 1,8cala 65tys. kolorów radio mp3 dyktafon e-book
witam ja mam problem z tym programem gdyz na moim MP4 nie ma niestety obrazu na caly ekran by takowy byl powinna byc rozdzielczosc nastepuja:
128-wysokosci i 96-szerokosci! niestety program oferuje taka rozdzielczosc ale 128-szerokosci i 96-wysokosci:( moze doradzicie jak poradzic sobie z tym problemem??
Witam. Mam problem. Kupiłem odtwarzacz MP4 firmy YAGU o pojemności 512MB. Na innych aukcjach pisali że w tej pojemności zmieszczą się dwa filmy które wcześniej zajmują do 750 MB. Po konwersacji do pliku MTV film zajmował 1,04 GB. POMOCY
Witam mam problem nagrywam na mp4 teledyski i filmiki w różnych roszezeniach lecz mp4 widzi mi to jako mp3 i otwarza tylko głos bez obrazu i zapisuje do katalogu music a nie movie prosze o pomoc