Witam.
Mam problem z wymienionym w temacie oprogramowaniem. Otóż nie wyświetla się interfejs, a zamiast niego jest biały prostokąt.
Jeśli jednak się pojawi interfejs, to nie reaguje na kliknięcia.
Próbowałem reinstalacji, po której nie mogłem się zalogować. Po prostu wisiało na “chwileczkę”. W trybie awaryjnym zaskoczyło, więc coś blokuje ten soft.
DNS’y miałem ustawione od Cloudflare.Zmieniłem na routerze na te od AdGuard’a i nie pomogło.
Załączam zrzut ekranu, na którym widać jak ten soft się prezentuje:
Z softem do obsługi tego już jest OK, ale pojawił się kolejny kłopot, a mianowicie nie wiem dlaczego, ale po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu i po porównaniu plików rozpoczyna się synchronizacja - nie wiem może - 110 plików i pobranie tam z dziesięciu bo są niezgodne. Po tej operacji mam kilkanaście plików mp3 zdublowanych. Czyżby ta aplikacja nie wiedziała, iż te pliki już mam? Coś mu tam nie pasuje podczas porównywania i ściąga drugi raz przez co mam duplikaty z dopiskiem “(1)”.
Chciałbym to rozwiązać, bo szykuje mi się przenoszenie tego wszystkiego na nowy komputer i wolałbym to zrobić z jak najmniejszą liczbą poprawek.