Problem z kupnem Steam CS

Cześć, mam prośbę. Moglibyście mi podać link do aukcji na allegro do steam, bo nie czaje tego dokładnie. Bo podobno są sprzedawane same konta steam z jakimiś grami, a ja chce steam po to by być klasyfikowany w ranku se serwerach itd. i to mac być chyba jakiś kod do wklejenia na steam.

Więc, ta aukcja steam z tej aukcji jest dobry ??

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-klucz-steam-cs-okazja-i2080768906.html

Piszę, że: "Oferowane i sprzedawane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane

i nie ma możliwości ich ponownej aktualizacji na platformie STEAM."

Eee… nie wiem o co cho :frowning:

Kupować ??

To znaczy ze koleś chce nabrać potencjalnych nabywców, ja polecam kupić taki klucz ja posiadam go już dosyć długo i jest oryginalny oraz aktywował się bez problemu http://allegro.pl/counter-strike-1-6-steam-cs-cd-key-klucz-24-7-i2067204671.html

Ciekawe po jakiego wała ktoś używane klucze sprzedaje…

Nowy klucz możesz kupić bezpośrednio na steamie: http://store.steampowered.com/app/10/?s … uggest__13

grzes66 , to znaczy jak to nabrać ? To jest fake po prostu ? Bo wiesz ten kosztuje dyche, a tamten 3 dychy:D:D

Tak to jest Fejk, kupujesz już wykorzystany klucz który co najwyżej możesz sobie w ramkę oprawić :smiley:

Aha, no co za ludzie. I allegro nic z tym nie robi ? Masakra:D:D Ok dzięki, czyli mam brać tego za za 29,50zł ? z tego linku co podał grzes66 , ?

Tak sam go używam i dziś i jutro pewnie tez w dodatku gdyby nie działał (wątpię) to dają ci nowy.

staszek026 , bierz, sprawdzony allegrowicz :slight_smile:

Jeszcze rok temu dostępny był sam CS 1.6 na Steam za 12-14zł (allegro), teraz dostępne są tylko zestawy CS 1.6 + Condition Zero, dlatego taka cena…

staszek026 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie,używając przycisku image.php?album_id=20&image_id=4038

Dzięki wszystkim za pomoc. Areh , temat poprawiony, będę pamiętał na następny raz :smiley:

Jako, że grałem w CS 7 lat i od 6 “na steam”, wyjaśnię już po raz kolejny, bo znowu ktoś tu nie rozumie co to jest ten Steam. Niestety jakieś 20% graczy myśli, że gra się w Steam a nie w CS.

Otóż: Steam jest tylko platformą firmy valve do kontroli licencji gry. Konto steam, program steam jest całkowicie darmowy i można go pobrać z oficjalnej strony producenta gry! Natomiast kupuje się jedynie gry, ich klucze (CD-Keye). WIęc nie szukaj na allegro Steama tylko szukaj klucza do counter strike 1.6, a tak owy dopiero dodasz do konta steam które utworzysz w programie Steam który sam sobie pobierzesz ze stronki. I do programu Steam, wprowadzasz cd-key Counter Strike’a i od tej pory możesz porać grę przez Steam, jesteś pełnoprawnym legalnym graczem.

Steam to nie tylko CS, jest wiele gier które nawiązują współpracę z Steamem, np Mafia 2, cała seria CS to oczywiste, ale jest także sporo gier w “sklepie”, kiedy już założycie konto.

A tak BTW mimo, że ten steam jest już od kilku jak nie nastu lat to dopiero od niedawna firmy zaczęły stosować to rozwiązanie, które wg mnie jest bardzo dobre bo można tanio kupić grę (w porównaniu z wersją BOX) i grać ze znajomymi. I tak powstał Origin wydany przez Electronics Arts gdzie np jest Crysis, Battlefieldy czy serie FIFY. Origin to praktycznie to samo co Steam.

Jak kupisz Steam już z dodanym CS-em to na 100% jest to używane konto, bardzo prawdopodobne, że jeżeli ma ich kilka w aukcji to jest ono kradzione bo jeżeli jedno to może ktoś zwyczajnie kończy z grami.

Może ktoś już to napisał, ale najlepiej na www.Game-Codes.pl czy jakoś tak. Ja i dwóch kupowaliśmy tam Cd-keye do cs’a i przyszły nam na drugi dzień (wysyłaliśmy blankietu w punkcie lotto).