Witam.
Instalowałem rodzicom system Windows XP (ORYGINALNY), ponieważ na tym co mieli zainstalowany wcześniej strony internetowe nie wczytywały się do końca, tzn zamiast grafiki był tylko czerwony krzyżyk i nazwa pliku graficznego jaki powinien się pokazywać.
Problem ten występował na wszystkich przeglądarkach (Firefox,Opera,IE,Chrome).
Jako że system miał już 4 lata i ogólnie wolno chodził postanowiłem go przeinstalować.
Po instalacji okazało się, że problem ze stronami internetowymi nadal występuje, pomimo że podczas instalacji sformatowałem wszystkie partycje (żeby wyeliminować ewentualne wirusy).
Postanowiłem więc zainstalować innego windowsa pożyczonego od sąsiada (też oryginał w wersji BOX) i problem występuje nadal.
Wszystkie potrzebne aplikacje typu Java, Flash zostały zainstalowane. Sterowniki do karty graficznej pobrane ze strony producenta i zainstalowane.
Nie mam pomysłu już jak naprawić to, żeby strony wyświetlały się prawidłowo.
Podam jeszcze parametry Komputera (który swoją drogą jest już dosyć wiekowy).
Płyta główna: Asus (modelu nie pamiętam)
Pamięć: 1x Kingston 512MB DDR2 + 1x Goodram 256MB DDR2
Karta Graficzna: ATI Radeon 9200se
Procesor: AMD Athlon XP 2200+
Jeżeli ktoś będzie w stanie pomóc mi rozwiązać mój problem będę bardzo wdzięczny :).
Dodam jeszcze, że znalazłem tutaj podobny wątek na forum, ale on ma 3 lata już a rozwiązania nikt nie podał.
W googlach też szukałem informacji na ten temat i nie znalazłem strony na której byłoby podane rozwiązanie mojego problemu.

.