Do tej pory było wszystko OK, nic nie zmieniałem w skrypcie strony.
Gdy nagle zaczeła się dziwnie ładować.
A dokładnie, gdy klikam w link strony to widnieje aby informacja trwa oczekiwanie na xxxx.pl . Dopiero gdy klikne drugi raz na adres strony to zostaje bez problemu załadowana. Za drugim razem gdy chce na nią wejść juz tego problemu nie ma. Gdy tylko minie pewien okres czasu np. ( 30 min ) i ponownie chce na nią wejść następuje Deja Vu, i tak w kółko.
Czy to może byc wina serwera?
Dodam ze na innych komputerach z innego adresu IP dzieje się to samo.
Nie mam pojęcia co może być nie tak. Proszę o pomoc.
Adresu strony ze względów prywatnych wolałbym nie podawać.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, jakisadres@jakisadres.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Admin napisał mi że to możne być wina przyjaznych linków. Przyjazne linki usunąłem ale niestety nic to nie pomogło.
Wychodzi na to że to coś z plikiem .htaccess .
Usunąłem ten plik, niestety również nic to nie pomaga.
Standardowo to go nie ma. Jeśli masz możliwość używać ten plik to z dobrej lub przymusowej woli admina. Kominikat wygląda jakby był nadal ten htaccess i były w nim wg serwera jakieś bzdury.
No więc z powrotem do admina, niech analizuje logi albo da tobie twoje logi. No chyba że masz je na koncie, ale to raczej rzadkość.