Mam pytanko zwiazane z miom Windowsem XP, a w zasadzie problem.
Problem zaczyna sie podczas uruchamiania komputera.
Włączam normalnie kompa, Windows laduje normalnie wszystko pięknie, pojawia sie pulpit wraz z wszystkimi ikonami i nic nie można zrobić. Na pasku przy godzinie nie pokazują sie żadne ikony a kursor po najechaniu na pasek zadan przybiera kształt klepsydry, (jakby komp ostro myslał) Na pulpicie nie moge nic zrobić. Naciskam Alt Ctrl i Del wylogowuje użytkownika ( musze to zrobić dwa razy) i nastepnym razem wszystko jest wporzadku.
Mam Winde razem z SP2 bo dysku 250 giga nie chciał mi wykryć przy instalcji. Zastanawiam sie co sie dzieje? Ostatnio ściągnołem sobie nowe stery do moje grafiki.
Kilka dni temu wywaliłem niepotzrbne rzeczy z autostartu, tupu agentwinamp, quicktime i te inne. Powiedzcie mi co powinno być z takich standardowych rzeczy w autostarcie?
Tak sie zastanawiam czy rzeczywiscie inna płytka tu pomoze, bo samego windowsa stawialem na tym kompie juz ze trzy razy zeby nie skłamac Odpiszcie mi czy to coś da.
moment, tylko mc feel byl denny, II-ka jest niezla, a III-ke to juz nawet zasilaczem nazwac mozna…
przy tym konfigu, watpie, zyby zasilacz byl problemem
a z autostartu wywal wszystko - to tylko panel nvidii ( jak czesto ustawiasz monitor ?), monitor dzwieku i monitor urzadzen zewnetrznych ( nieoblugiwanych nacodzien):
‘‘Ctfmon.exe monitors the active windows and provides text input service support for speech recognition, handwriting recognition, keyboard, translation, and other alternative user input technologies.’’