Problem z lightbox (suwak na podglądzie) na Mozilla Firefox

Witam,

Mam taki problem w lightbox. Otóż jak przystosowałem stronę do przeglądarki FX to wyświetlenie zdjęć w lightbox jest poprawne poza jednym problemem. Tam gdzie jest ZAMKNIJ to na przeglądarce FX pojawia się suwak na IE tego nie ma. Dla zobrazowania problemu poniżej screen jak to wygląda.

488def811ef551c4m.jpg

Szukałem w ustawieniach - lightbox.css ale przyznam że nic nie znalazłem co by to powodowałem. Może ktoś z Was wie w czym problem jest i dlaczego ten suwak się pojawia pod FX?.

rozne skrypty dzialaja roznie dla przegladarek dlatego zmniejsz opis i bedzie dobrze albo zrob obrazek mniejszy i bedzie ok

Nic to nie dało. Nawet jak zmiejsze czcionkę i zrobie ją regularną nie pogrubioną to dalej jest tak jak na screenie powyżej. Zmniejszyć opisów i zdjęć nie bardzo mam jak. Za dużo czasu i pracy włożyłem w to i zdjęć jest ponad 300 i nie bardzo jest jak zmienić opisy.

Może jest jeszcze jakiś inny sposób na ten problem?

to wystarczy w stylu css powiększyć to pole do większego rozmiaru i gotowe.

W dniu 09.06.2008 , o godzinie 14:59 został dopisany post przez Gotenks

a jak to nie pomoże to ściągnij najnowszą wersje tego skryptu.

Witam

Ja ze swojej strony proponuję tobie ten skrypt, jest podobny do twojego. Korzystam z niego na stronie i jest oki.

http://www.dolem.com/lytebox/

Gotenks tylko gdzie szukać tego powiększenia pola w CSS. To też nie takie łatwe. Siedzę nad tym już chwilę i nie mogę dojść ładu.

germar skrypt jest podobny ale mam ponad 300 zdjęć i zmieniać teraz skrypt i wszystko to nie bardzo robi. Może się uda jeszcze naprawić ten żeby funkcjonował poprawnie.

Masz rację za dużo zachodu, jednak powinieneś ściągnać sobie ten skrypt jeszcze raz o ile nic nieprzestawiałeś w css, bo w przeciwnym wypadku trochę czasu temu poświęcisz.

Ja osobiście polecałbym to co podałem, testowałem ten skrypt, który ty masz lecz mi nie za bardzo odpowiadał.

Miłej pracy.

Wszystko zostało opanowane. Nie ma już pojawiających się suwaków - pion i poziom. Dzięki wielkie za pomoc.