Problem z lightbox


(Mufasa4) #1

Witam

Prowadzę taką biedna stronkę o biednych psach z wrocławskiego schroniska http://www.schronisko.in

i szykuje nowy wygląd strony tylko mam problem bo posypał się lightbox :frowning:

Czy znajdzie sie ktoś kto miał by chwile aby posprzątać burdel jaki zrobiłem aby lightbox zaczął normalnie działać.

Bo ja nie wiem co jest nie tak

Poprawioną wersje mógł by przesłać mi na e-mail podany na mojej stronie.

nowy wygląd ze źle wyświetlanym lightbox-em można zobaczyć pod adresem

http://demo.schronisko.in

lub pobrać pliki

http://demo.schronisko.in/plik.zip


(ziggurad) #2

W pliku:

dav.css

Usuń:

z-index: 300;

dla

ct_sliderWrapper

linia 512


(manieKMP) #3

Na moje oko to nie posypanie się lightbox'a, a brak katalogów do fotek, do których prowadzą linki.

W podanym zip'ie jest katalog "fotodogs", w którym powinny być "numerowane" podkatalogi, a jest tylko jeden, chyba z haskim (nie znam się na psach), o nazwie "598-12". Sęk w tym, że kolejne linki, do następnych psów prowadzą do katalogów o nazwach np. (kolejno) "1559-12", "1563-12", "1566-12" itd.

W podanym archiwum ich nie ma (prócz haskiego), wnioskuję że i na serwerze z demem też ich brak w podanym miejscu...


(Mufasa4) #4

ten jeden pies jest dla przykładu chodzi o plik plik1.html tam po kliknięciu na foto lightbox niezakrywa calej strony

-- Dodane 05.10.2012 (Pt) 20:40 --

ziggurad dzięki już działa w życiu bym tego nie znalazł


#5

Mufasa4 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie,używając przycisku image.php?album_id=20&image_id=4038