Mamy w tej sprawie dobrych kilkanaście wiadomości na PW, a sumując razem z tego konta i z innych Twoich kont, to jeszcze więcej. A Ty dalej nie rozumiesz, że tak jak chcesz, to się nie da. A przynajmniej nie przez admina forum.
No ale skoro wolisz rozmawiać publicznie, to proszę bardzo. Może nawet tak będzie lepiej, bo temat może dotyczyć też innych osób.
Np. w podobny sposób pomogłem zmigrować całe konto Bromidum sso (który może pisać skrypty w dziale Bezpieczeństwo) na nowe konto ThetaETX. Nazwa jest nowa, bo starej się nie udało utrzymać poprzez brak dostępu do e-maila, ale historia konta i „poziom zaufania” na forum są takie, jak były wcześniej.
Wracając do tematu. Masz kilka kont tutaj i to komplikuje ten proces. Jeśli, tak jak piszesz, nie masz żadnego dostępu do poczty e-mail, na które zakładałeś konto NorthAngel, to go nie odzyskasz w tej samej formie, w jakiej do tej pory miałeś. Bo na ten adres zostaje wysłana wiadomość z kodem PIN.
To samo tyczy się innych Twoich kont. Taka dygresja - nie wiem, po co mieć ich kilka, no ale to nie moja sprawa. Regulamin niby nie zabrania…
Zaoferowałem się, że może uda mi się coś pomóc i zaproponowałem Ci założenie nowego konta, z nazwą jaka Ci pasuje, a ja wtedy zmigrowałbym starte konto na nowe (oczywiście z zachowaniem całej historii wpisów, poziomem zaufania czy wiadomościami PW). Ewentualnie przejście na to konto (Bartosz82) jako na główne i zmigrowanie na to konto wszystkich postów z konta NorthAngel.
Zgodziłeś się na Bartosz82, więc ja zmigrowałem wszystkie posty z konta NorthAngel*, a Ty teraz chcesz, aby to konto (Bartosz82) było kontem NorthAngel. Ech…
Tłumaczę więc ponownie: konto NorthAngel było założone na e-mail, do którego nie masz dostępu (zapomniałeś hasła, nie masz go, czy z innego powodu nie możesz się na nie wbić), więc nie mogę zmigrować w tę stronę, bo zupełnie byś utracił dostęp do konta.
Zaproponowałem, że do nicku Bartosz82 dodam nick NorthAngel - nie pasuje Ci.
Ale najważniejsze (też to pisałem na PW) - forum nie posiada swojej bazy kont, swoich użytkowników, ze swoimi adresami e-mail. Ja tu nic nie mogę zmienić. Wszystko to jest „zasysane” z portalu DP, czyli mówiąc bardziej fachowo, DP jest dostawcą uwierzytelniania dla wszystkich użytkowników forum. Tak więc jak na portalu DP nie zmienisz nazwy, to tu też nie. Podałem Ci kto na DP (ewentualnie) może to zrobić, pisałeś do nich?
Podsumowując: Teraz masz nick Bartosz82 i całą historię tego swojego konta PLUS całą historię konta NorthAngel. Mogę jeszcze ewentualnie dodać historię konta Darom82, ale to już jak chcesz.
Nic więcej nie zrobię, pisałem zresztą o tym w niedzielę (na PW), że w sprawie konta na portalu trzeba kontaktować się z z redakcją.
Konkludując. Albo zadowolisz się tym kontem (Bartosz82) z całą historią konta NorthAngel, albo załóż nowe konto (tak wiem, pisałeś, że niby to dla Ciebie spory problem…) z nazwą jaka Ci pasuje, a ja ponownie zmigruję wszystkie posty z tego konta na to nowe. Tyle ode mnie. Może ktoś z z redakcji bardziej może Ci pomóc.