Problem z logowaniem na forum?

Ja wczoraj zaliczyłem niemożność zalogowania. Do tej pory logowałem się głównie z pracy i byłem autoamtycznie rozpoznawany, wczoraj chciałem wejść z domu - i podobno hasło było nie te.

Wybrałem opcje przypomnienie hasła ale okazało się że nie mogę go zmienić.

Dopiero po zalogowaniu się w wortalu mogłem podać nowe.

Tak próbowałem, równie bezskutecznie co przez Forum.

Dokładnie tak samo u mnie się odbyło. Kiedy udało mi się w końcu dopukać do administratorów, zmieniono mi hasło i z tym hasłem mogłam się dopiero zalogować (ale też wyłącznie ze strony głównej). Na ten nowy login wchodzę normalnie ze strony forum…

P.S. Listy najlepiej wysyłać na adres: redakcja@dobreprogramy.pl lub admin@dobreprogramy.pl

Dodane 04.11.2009 (Śr) 13:16

Ha, dzisiaj zalogowałam się ze strony forum. Coś zostało naprawione… ;))

też miałam kłopot ale już wszystko jest dobrze, dzieki za Wasze wskazówki

dziś mi się to po raz chyba pierwszy zrobiłem, śpieszyłem się o tym zaalarmować. ale widzę że temat nie taki wcale świeży i gorący jak myślałem. W każdym razie problem pewien jest.

pozdrawiam.

Ponieważ zapomniałem hasła, skorzystałem z funkcji przypomnienia.

I tu rozpoczęły się cyrki.

Dostałem na @ link w który należy kliknąć. OK.

Dostałem drugiego maila z hasłem. Pomimo że wpisywałem je kilka razy requester krzyczał, że jest ono BŁĘDNE. Daję głowę, że wpisywałem wszystko powoli i prawidłowo.

Cóż, postanowiłem jeszcze raz poprosić o przypomnienie hasła i znów; wpisuję nowe hasło z maila a tu “BŁĄD” :expressionless:

Wpisuję jeszcze raz, potem wklejam i to samo. Za którymś razem… Firefox zaszczekał, że przerywa połączenie z witryną po czym przekierowało mnie na stronę główną serwisu już jako… zalogowanego użytkownika.

Fajnie że w końcu się udało ale w czym tkwił problem?

A ja mam jeszcze ciekawszy problem - kiedy probowalam sie zalogowac, nie udalo mi sie - ok, byc moze podalam zle haslo… Wyslalam juz z 10 przypomnien hasla na mojego mejla i zadne nie doszlo… ;-/ Musialam zarejestrowac sie jako nowy uzytkownik, by moc napisac w tej sprawie na forum, bo e-mail z rejestracji doszedl na moja poczte a e-maile z przypomnieniem hasla nie przychodza…

Fajnie byloby odzyskac wlasne konto, tylko nie mam pojecia jak to zrobic. Moj login to kahlan88, dawno sie nie logowalam, ale skoro zaistniala taka potrzeba, chcialabym pozostac przy starym loginie…

Korzystam z Mozilli 3.6.13, win 7 home premium.

kammma , Spróbuj zalogować się nie na forum tylko na główną stronę www.dobreprogramy.pl (po prawo u góry)

Cedar , zapomnialam dodac - probowalam logowac sie przez forum oraz na stronie glownej. Oba sposoby nie dzialaja.

kammma , sprawdzałaś za pomocą innej przeglądarki?

Cedar : Tak samo - nie moge sie zalogowac w google chrome. Jest jakas rada na to? Bo jak nie to opuszczam forum, bo bez sensu jesli ‘gubi’ dane swoich uzytkownikow…

Aha i napisalam tez do admina forum, ktory wiadomosc juz najwyrazniej odczytal… (nie ma jej w “do wyslania”)

Nadal czekam na odp od niego niestety. (juz dwa dni od wyslania a tu nadal nic…)

Sprawdzałeś czy mail z przypomnieniem hasła nie trafił do spamu na twojej skrzynce?

Kpc21 sprawdzalam - oczywiscie, ze tak, ale za zadnym razem nic nie doszlo czy to do skrzynki czy do Spamu. Sprawdzilam tez czy nie mam dobrych programow na czarnej liscie i nie mam. Wiec dlaczego doszedl e-mail z aktywacja a nie doszedl z przypomnieniem, czy to znaczy ze konto (kahlan88) istnieje, ale na tym mejlu mam teraz zalozone inne konto (kammma) i stare jest w jakis sposob zablokowane??? Dodam, ze kammma zalozylam tylko po to by jakos odzyskac moje prawdziwe konto…

Moze mi w koncu ktorys z adminow pomoze??? Bo niestety nie otrzymalam zadnej odpowiedzi na swoja wiadomosc…

Nie rozumiem, dlaczego nikt nie reaguje skoro uzytkownik (i to chyba nie tylko ja mam ten problem) musi lamac regulamin, aby odzyskac konto? A co jesli chce skasowac tamto? W tym momencie nie mam do niego dostepu.

PS: moze mi ktos polecic ktoregos z adminow, ktory z checia mi pomoze?

Może napisz na redakcja@dobreprogramy.pl. To mail ogólny, więc najszybciej ktoś odpowie.

Takie dwa pytanka :

1. “zgłosić problem administratorowi” - ale jak jeżeli nie mogę zalogować się na forum :frowning:

2. nie mogę zalogować się na forum ale login już istnieje : “KrzysSied” i konto email też istnieje : “ksiedlikowski@interia.pl”; próbowałem wszystkiego co było radzone w tym wątku i nic.

Proszę o pomoc !!

Jakoś dałeś rady, skoro teraz piszesz.

A na przyszłość kontakt z głównym administratorem:

lisek(at)dobreprogramy.pl

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.