Problem z Microsoft runtime library(Visual c++?)

Witam,

Mam win XP SP3 z Visual c++ 2010 oraz netframework 4.0 z hotfixami

Mysle ze to bez znaczenia bo sprawdzalem problem z XP SP2 i starszymi wersjami MS Visual c++ oraz netframework 3.5

Chodzi o to ze chce odpalic 300+ programow na jednym profilu uzytkownika. Za kazdym razem gdy odpale okolo 96-102 to pojawia sie bląd:

MICROSOFT RUNTIME LIBRARY - Runtime error! This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the aplication’s support team for more information.

Jesli mam wlaczone te 102 programy to nie moge np wejsc w moj komputer- jesli wylacze jeden program to moj komputer sie odpali ale nie moge wejsc na zaden dysk c, ani D. Wylacze kolejny program to juz moge wejsc w konkretny dysk itd… Wylacze kolejny program to moge odpalic przegladarke. Zapewne jest jakies ograniczenie w co do ilosci okienek??? Mozna to jakos zmienic?? Szukalem w rejestrze ale nic nie znalazlem… Prosze o pomoc. Pozdrawiam

PS. Jesli odpale 90 programow na jednym profilu to jest wszystko OK. Loguje sie na nastepny profil i odpalam kolejne 90 programow bez problemu. Niestety to mi troche utrudnia prace i zjada pamiec ram takze chcialbym odpalic wszystko na jednym profilu

PS2. Programy sa typowo okienkowe - czyli wykorzystuja netframework aby dzialac…

xmaniak ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz nie używając polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, itd.). Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku zmien.gif