cosik ktosik ameryki nie odkryles.
ban666 , porządnie przeczyść złącze karty.
Dodatkowo z menedżera urządzeń wyłącz jedno z urządzeń (nie odinstaluj tylko wyłącz !). PPM na urządzeniu i wyłącz (lub PPM właściwości
i na samym dole wybierz nie używaj tego urządzenia).
Drugie urządzenie UAA odinstaluj wg wcześniejszych instrukcji i zrestartuj komputer.
Po restarcie ręcznie zainstaluj sterownik dla urządzenia UAA.
wątpie żeby coś dało to włanczanie wyłanczanie itp.i tdd.
a karta maczyste styki ma pare dnin
No to kombinuj dalej sam jak nie chcesz już naszej pomocy.
Powodzenia
Witam słabo znam sie na komputerach i prosze o pomoc. Mianowicie z tego co wiem mam zainstalowac teraz z plytki własnie to: Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio(Driver installed)
ale do tego mam komunikat: Size 2.9MB
Version 5.10.0.5010
The Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver provides support for High Definition Audio (Azalia). This driver is designed to work with the following versions of Windows:
1.Microsoft Windows Server 2003
2.Microsoft Windows XP Service Pack 1/2 (SP1/SP2)
3.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 (SP4)
Z tego co rozumie musze miec do XP SP2 i mam mam tez zainstalowanego SP2 i wczoraj dalem by pobral aktualizacje bo nowy komputer wczoraj zakupilem pobralem i zainstalowalem. Klikajac prawym na moj komputer pisze wyraznie ze mam SP2 no a ten komunikat mi pokazuje jakbym SP2 nie mial. Pmozcie jakos
to drugie urządzenie wdług połaczeń w Menadzeże urządzeń to jest związane z kartami Ati
podejrzewam że jest to wyjście dźwięku HD Ati
jesli nie zainstalujesz nic się nie stanie
niebedziesz miał możliwości przełaczać na wyjście ati i dobrze bo niektóre programy same sobie przełączają
jesli jednak byś się uparł
to musisz konniecznie zainstalować to z lokalizacji sterowników ati
najczęsciej c:\ati
Proszę , to jest link do tutorialu jak zainstalować te poprawki i krok po kroczku co zmienić w rejestrze.
http://centrum-pc.f22.be/news.php?readmore=2
Pozdrawiam