Od dość dawna używam Mozilli do obsługi poczty,od jakiegoś czasu wczytywanie wiadomości w folderze odebrane zajmuje ok 10 minut W tej chwili nie mogę wyrzucić żadnej wiadomości!Niby odebrało mi przed chwilą 7 wiadomości ale tak naprade nie mam ich w folderze,gdy chcę pobrać ponownie pojawia się informacja że na serwerze nie ma nowych wqiadomości.Co to może być? Może na Mozilli jest jakiś limit waidomośći?Mam w tej chwli niby ponad 28 tysięcy wiadomości chociaż nie wydaje mi się zęby to było możliwe…
Drugie konto działa bez problemu. AA jeszcze usunięcie wiadomości w folderze kosz jest niemożliwe gdyż jest on używany przez inny program
wiadomości pozostają jednak na serwerze a to, że czytasz informację o używaniu programu to to, że należy zawsze wylogować sie z programów poczty i na stronie też.
Gdy próbuję kasować wiadomości nie mam otwartego konta na www. Niestety mam ustawioną opcję kasowania wiadomości z www po pobraniu przez mozille, trudno, widzę że musze przeinstalować program
jak zamkniesz www to nie oznacza, że zostałeś wylogowany.Zawsze przed zamknięciem www należy się wylogować.Zawsze można zrobić reinstalkę ale ostrożnie aby pozostawić ustawienia osobiste i resztę a najlepiej zrobić Bacup Documents and Settings/User/Dane Aplikacji/Thunderbird aby nie utracić cennych uzbieranych ustawień i danych