Witam. Mój kolega ma nagrywarkę Philipsa i program do nagrywania Nero. Wszystko przebiega pięknie do chwili, gdy chcę odczytać płytę => jest pusta. Program Nero pokazuje, że zapis prędkością xx przebiegł pomyśle i wysuwa płyte z CD-ROMa. Co może być powodem, że płyta pomimo poprawnego zapisu na nią danych jest pusta :?:
a na kompie kolegi są dane które nagrywał?
Tak, te dane są. Próbowałem już przeistalować Nero, przeczyściłem rejestr programem RegCleaner , pousuwałem wszystko z folderu Temp , ale nic to nie pomogło. Ponawiam pytanie z 1 posta w tym temacie.
A może masz zaznaczoną symulacje nagrywania w nero??
PaPuX , a jak to sprawdzić :?: (Mile widziany będzie screen) Czy to może być powodem, że zapisanych danych nie ma na płycie :?:
No to otwórz nero, wybierz CD-ROM(iso), zakładka zapis. Odznacz symulacja i zaznacz Nagrywj. W nero EXPRESS-dodaj pliki, kliknij dalej, więcej i odznacz symulacjaa i rób jak w Burning ROM
Czy właśnie włączona symulacja powoduje opisany przeze mnie problem :?:
Zależy czy masz włączoną opcję czy nie.
Nie, ta opcja nie była włączona. Co radzicie :?:
Witam.
Widać na płycie (gołym okiem) czy jest coś nagrane? Nagrywane pliki nie były widoczne, czy ukryte?
Nic takiego na płycie CD nie widać, a pliki nie są ukryte - są widoczne. Ponawiam pytanie z ostatniego mojego posta.
Nie wiem czy ze wszystkimi płytami tak jest. Co to takiego to Force Aspi :?: