Problem z nieotwierającymi sie niektórymi stronami


(Eeenjoy5) #1

Hej mam mały problem  i było by mi miło gdybyście zechcieli mi pomóc. Moja siostra zmieniła hasło w routerze i od tamtej pory nie otwierają się w ogóle strony takie jak : google , facebook, allegro. YouTube na wszystkich urządzeniach które są podłączone do naszego routera zarówno na  laptopach jak i w telefonach. Sprawdziłam podłączając telefon do innego routera to działało wszystko.

  • nie mam ochrony rodzicielskiej bo działam na adminie

-nie działają te strony na wszystkich przeglądarkach 

  • na niektórych z nich wyswietla sie komunikat ze flash player jest nie aktualny, instalowałam go od nowa 3 razy ale nic sie nie zmieniło. 

 

Bardzo proszę o pomoc. 


(Tifosopl) #2

Skoro problem występuje na różnych urządzeniach to najprawdopodobniej zainfekowany jest router. Zresetuj, skonfiguruj i zabezpiecz porządnym hasłem router oraz zablokuj zdalny dostęp do panelu administracyjnego.

 

..


(Eeenjoy5) #3

kolega już to robił niestety nie pomogło :( 


(Tifosopl) #4

Router ma być zresetowany do ustawień fabrycznych i konfiguracja od nowa! Przeważnie jest to mała dziurka na szpilke i trzymanie kilka sekund. Jeżeli to zrobisz to nie ma innej opcji, musi działać.

 

..


(fiesta) #5

 

eeenjoy5  proszę zapoznać się z  tym poradnikiem:

 

http://forum.dobreprogramy.pl/forum-18/ogloszenie-2-poradnik-zakładania-i-edycji-tematu/

 

a następnie zmienić tytuł wątku na konkretny.

 

Zignorowanie prośby będzie skutkować usunięciem topica z forum.


(Eeenjoy5) #6

już działa ! dziękuję bardzo !