WITAM WSZYSTKICH… mam problem i chciałbym prosic o pomoc… otóż… miałem w noki 5200 ponad 2000 sms i rozładował mi sie kom i nie moge go teraz włączyc… wszystki działa… włącza sie i działa ale do momentu w którym sms maja sie uaktywnić… ( pamięć na wiadomości jeszcze nie gotowa)… wtedy kom sie restartuje i to tyle… próbowałem kablem do kompa i nie mogłem sie piołączyc z kąpem w trybie nokia… czyli nie moge nic usunąć… co mam zrobić?? serwis?? pomocy…
a próbowałeś tak szybciutko wejść w menu–wiadomości–usuń wiadomości–wszystkie (tak będzie szybciej)
spróbuj:) i daj znać:)
próbowałem nie da rady… bo nie wejdziesz w wiadomości aż muszą byc załadowane… inaczej pisze… pamięć na wiadomości nie gotowa…
a próbowałeś pod inną kartą sim? wiem, że te wiadomości są na telefonie ale może coś to da.
próbowałem też nic… nie wiem co już robic… dosłownie wszystkiego… pomyslałem ze może tu cos znajde…nawet bez karty sim nic sie nie dzieje z sms… jak tylko maja sie uaktywnic to reset i od poćzatku…
no to ci nie pomogę choć sam mam nokie 5200. może firmeware (czy jakoś tak, w każdym bądź razie oprogramowanie) ci poszło. daj do serwisu. powinieneś zapasówkę dostać. co prawda jakiegoś złoma no ale klikać zawsze można. ja w plusie na tel czekałem 2-3 tyg. ale dostałem jeszcze gorszy jak oddałem.
pozdrawiam:)