Witam! Mam poważny problem. Kupiłem na allegro Nokie N70 . Sprzedawca pisał że uszkodzony jest soft , ale powiedział też że może być uszkodzone coś innego, więc sprzedawał ją jako uszkodzoną. Gdy podłączam telefon do PC-ta wyskakuje mi w prawym dolnym rogu że ,jedno z urządzen USB podłączonych do tego komputera nie działa właściwie i system windows nie rozpoznaje go"
USB Root Hub (portów 2)
Nieużywany port
nieznane urządzenie
Czy może być uszkodzone wejście w telefonie pod USB??? Trochę jest przekrzywione .
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Ten telefon nawet w 100% sprawny może wykrywać jako nieznane urządzenie. Ściągnij z http://www.nokia.com sterowniki/pcsuit do tego telefonu wtedy próbuj. O ile jest padnięty sft możesz spróbować postawić go przez Nokia Software Updater
No dobra soft jest padnięty , ale jak chcę przez Nokia Software Updater zaktualizować soft to wyskakuje mi że nie znaleźiona urządzenie to co napisałem u góry