Problem z obrazkowym tokenem


(Lksstudzionka) #1

Witam!

Na swojej stronie mam formularz rejestracji. Chcę do niego wprowadzic prosty skrypt tokena. jednak np. kiedy nie w pisze nic, rejestracja przebiega pomyslnie. Co jest nie tak?


(Kutar 0) #2

Dlaczego jeśli wartości są równe to piszesz że są błedne?

<?php

if ($_SESSION[auth_user]) {

echo "Jesteś zalogowany, nie musisz rejestrować sie 2gi raz";

} else {

session_start();

session_start(); daj na początku:

<?php session_start();

if ($_SESSION[auth_user]) {

echo "Jesteś zalogowany, nie musisz rejestrować sie 2gi raz";

} else {

if("$email" ==

co to za zapis? Wyrzuć te cudzysłowy:

if($email ==

A co do problemu to może tak:

if($_POST['token']==''||$_SESSION['kod_all']!=$_POST['token'])

(Lksstudzionka) #3

:slight_smile: działa, dzięki