Problem z obsługą programu Burrrn

Jako tu nowy witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

mam pewien problem z Burrrn, a mianowicie po skopiowaniu za pomocą Media Playera płyty audio (bardzo cicho nagrana) na dysk C i chcąc nagrać nową CD przy użyciu Burrrn (tylko po to , by skorzystać z jego funkcji ReplayGain i nagrać płytę nieco głośniej-sprawa gardłowa-pani nauczycielka prosiła do szkoły)otwieram okno burrrn oraz folder z muzyką i jednocześnie zaznaczam pliki z muzyką, lecz nie mogę ich przeciągnąć do okna burrrn, gdyż pokazuje się zaraz okienko z krzyżykiem.

Klikając natomiast w oknie burrrn przycisk DODAJ wybieram w ukazanym oknie burrrna zakładkę WYszukaj w: i wskazuję lokalizację plików, następnie podświetlam je i tu następuje problem tj. wyrzuca komunikat, iż żadne z elementów nie pasują do kryteriów wyszukiwania, czyli nie mogę plików przeznaczonych do kopiowania nawet podświetlić by je otworzyć w dolnym pasku tego okna.

Czy ja coś robię nie tak, czy może Media Player zmienia jakoś rozszerzenie plików, których później nie akceptuje Burrrn? Sprawa raczej gardłowa :slight_smile:

Jako tu nowy witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

mam pewien problem z burrrn, a mianowicie po skopiowaniu za pomocą Media Playera płyty audio (bardzo cicho nagrana) na dysk C i chcąc nagrać nową CD przy użyciu Burrrn (tylko po to , by skorzystać z jego funkcji ReplayGain i nagrać płytę nieco głośniej-sprawa gardłowa-pani nauczycielka prosiła do szkoły)otwieram okno burrrn oraz folder z muzyką i jednocześnie zaznaczam pliki z muzyką, lecz nie mogę ich przeciągnąć do okna burrrn, gdyż pokazuje się zaraz okienko z krzyżykiem.

Klikając natomiast w oknie burrrn przycisk DODAJ wybieram w ukazanym oknie burrrna zakładkę WYszukaj w: i wskazuję lokalizację plików, następnie podświetlam je i tu następuje problem tj. wyrzuca komunikat, iż żadne z elementów nie pasują do kryteriów wyszukiwania, czyli nie mogę plików przeznaczonych do kopiowania nawet podświetlić by je otworzyć w dolnym pasku tego okna.

Czy ja coś robię nie tak, czy może Media Player zmienia jakoś rozszerzenie plików, których później nie akceptuje Burrrn? Sprawa raczej gardłowa :slight_smile:

rafallogi , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif