Jako tu nowy witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
mam pewien problem z Burrrn, a mianowicie po skopiowaniu za pomocą Media Playera płyty audio (bardzo cicho nagrana) na dysk C i chcąc nagrać nową CD przy użyciu Burrrn (tylko po to , by skorzystać z jego funkcji ReplayGain i nagrać płytę nieco głośniej-sprawa gardłowa-pani nauczycielka prosiła do szkoły)otwieram okno burrrn oraz folder z muzyką i jednocześnie zaznaczam pliki z muzyką, lecz nie mogę ich przeciągnąć do okna burrrn, gdyż pokazuje się zaraz okienko z krzyżykiem.
Klikając natomiast w oknie burrrn przycisk DODAJ wybieram w ukazanym oknie burrrna zakładkę WYszukaj w: i wskazuję lokalizację plików, następnie podświetlam je i tu następuje problem tj. wyrzuca komunikat, iż żadne z elementów nie pasują do kryteriów wyszukiwania, czyli nie mogę plików przeznaczonych do kopiowania nawet podświetlić by je otworzyć w dolnym pasku tego okna.
Czy ja coś robię nie tak, czy może Media Player zmienia jakoś rozszerzenie plików, których później nie akceptuje Burrrn? Sprawa raczej gardłowa
Jako tu nowy witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
mam pewien problem z burrrn, a mianowicie po skopiowaniu za pomocą Media Playera płyty audio (bardzo cicho nagrana) na dysk C i chcąc nagrać nową CD przy użyciu Burrrn (tylko po to , by skorzystać z jego funkcji ReplayGain i nagrać płytę nieco głośniej-sprawa gardłowa-pani nauczycielka prosiła do szkoły)otwieram okno burrrn oraz folder z muzyką i jednocześnie zaznaczam pliki z muzyką, lecz nie mogę ich przeciągnąć do okna burrrn, gdyż pokazuje się zaraz okienko z krzyżykiem.
Klikając natomiast w oknie burrrn przycisk DODAJ wybieram w ukazanym oknie burrrna zakładkę WYszukaj w: i wskazuję lokalizację plików, następnie podświetlam je i tu następuje problem tj. wyrzuca komunikat, iż żadne z elementów nie pasują do kryteriów wyszukiwania, czyli nie mogę plików przeznaczonych do kopiowania nawet podświetlić by je otworzyć w dolnym pasku tego okna.
Czy ja coś robię nie tak, czy może Media Player zmienia jakoś rozszerzenie plików, których później nie akceptuje Burrrn? Sprawa raczej gardłowa