Problem z odpaleniem NeverWinter Nights 2

Witam!

Mam problem z odpaleniem NN2. Grę kupiłem na Ukrainie, ponieważ tam są strasznie niskie ceny… :smiley:

A więc, podaje cd key, instaluje, koniec instalacji i prosi o zainstalowanie dodatkowych bibliotek dll (lub coś w tym stylu). Instaluje to, restart systemu i odpalam grę. Czarne tło, biały kursor Windowsa i później nadal czarne tło lecz z kursorem gry i wywala mnie do pulpitu…

Proszę Was o pomoc…

A za ile kupiłeś?Chętnie się tam wybiorę jak jest tanio. :roll:

Jak już się wybierzesz, to dla mnie też kupisz :stuck_out_tongue:

Wracając do tematu, wypada na początek zapytać czy w ogóle spełniasz wymagania gry?

I czy po tym jak gra się wysypie, pokazuje się jakiś komunikat / błąd ?

I pamiętaj że jak masz oryginalną grę zawsze możesz się zwrócić ze swoim problemem do pomocy technicznej, na pewno nie odmówią współpracy :stuck_out_tongue:

Oto mój komputer :

Manufacturer: ASUS P5GPL-x SE

Processor: Intel® Celeron® CPU 3.20GHz

Memory: 1024MB RAM PC400 KINGSTON

Hard Drive: HDD SATA

160GB CAVIAR WD1600AAJS (HDDSA121)

Video Card: Radeon X1300 Series

Sound Card: SoundMAX HD Audio 0

Operating System:

Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 (2600.xpsp.080413-2111)

Nie ma problemu tylko podaj tytuły.Ktoś jeszcze chce oryginały za 9 i 15zł,no super interes,przyjmuje zamówienia pisać na numer 3 zera i 5 piątek.

Może wstawisz jakieś zdjęcie okładki zobaczymy czy dobrze podrobione. :stuck_out_tongue:

Igoand , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif