Problem z odtwarzaniem avi


(Adzio17) #1

witam.uzywam odtwarzacza power dvd i kiedy odtwarzam avi pojawialja mi sie na obrazie zielone rozowe i zolte strefy.juz raz mialem taki problem ale nie pamietam jak go usunalem;p prosze o pomoc.

ps.uzywam k-lite mega codec pack


(Chillout) #2

Przeinstaluj kodeki.

Zaktualizuj lub odinstaluj i ponownie zainstaluj sterowniki.

Przeczyść komputer http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... r+2.06.567


(SeBoLaS) #3

Jakie masz zainstalowane kodeki ??


(Adzio17) #4

ee troche ich duzo:P ale cale k lite mega pack a co do divx to jest ffdshow a co do przeinsalowania to juz to robilem ;/


(SeBoLaS) #5

Co za dużo to nie zdrowo,pewnie jest konflikt i dlatego tak się dzieje,odinstaluj i fdshow i k lite mega pack a następnie przeczyść rejestr programem co podał kolega,i zainstaluj jedna z tych paczek


(Adzio17) #6

nie nie nie zrozumiales mnie...bo tam jak instalowalem k lite to kodek odpowiedzialny za avi czy divx nazywal sie ffdshow...myslisz ze to pozostalosc po poprzednim kodeku? bo przed nim uzywalem jeszcze nie ak dawno ffdshow do wszystkiego

-- Dodane 08.03.2009 (N) 16:43 --

nie nie nie zrozumiales mnie...bo tam jak instalowalem k lite to kodek odpowiedzialny za avi czy divx nazywal sie ffdshow...myslisz ze to pozostalosc po poprzednim kodeku? bo przed nim uzywalem jeszcze nie ak dawno ffdshow do wszystkiego

-- Dodane 08.03.2009 (N) 16:43 --

oj sory 2 razy napisalem;P

-- Dodane 08.03.2009 (N) 16:55 --

zrobilem tak jak mi kazales czyli odinstalowalem przeciscilem rejestr zaistalowalem 1 i nadal jest takie ;/


(Chillout) #7

Próbowałeś zaktualizować sterowniki lub je przeinstalować?


(Adzio17) #8

tak;/