Mam problem z odtwarzaniem filmików flash na niektórych stronach. Filmiki umieszczone na You Tube czy Wrzucie odtwarzają mi się bez problemów ale już np. te z Wirtualnej Polski ani drgną, nawet nie próbują się ładować, czasami z niektórych stron ładują się niekompletne np. bez paska przewijania i nie ma jak ich cofnąć lub przesunąć do przodu. Dzieje mi się tak na wszystkich przeglądarkach, Chrome, Opera, IE. Próbowałem reinstalować przeglądarki, Flash Playera, dorzucać kodeki i nic. Dzieje mi się tak od momentu wymiany dysku i instalacji systemu, wcześniej takich problemów nie miałem. Proszę o porady co może być przyczyną i jak jej zaradzić.
Nie działają też na Onecie, onet vod stronie tvn itp…
Próbowałam rozwiązywać ten problem bezskutecznie, zmieniłam nawet flasha na 10.0 nic nie dało, a co ciekawe nie działają u mnie na przeglądarce (FF, Chrome, IE).
Sterowniki do grafiki najnowsze( ktoś poddał taki powód sprawdziłam nie działa). Standardowe rozwiązania problemów z forum FF nie podziałały.
Ale dwa dni temu na najnowszym FP 10.2 wszystko śmigało…
Kurczak podrzućcie jakiś pomysł, prosze…
Edit:
Kurczaczek instalowały mi sie aktualizacje w systemie może to jest powodem…
ale jak też zauważyłeś OnetVod wymaga flash playera bo w tej technologii jest wykonany player. Chyba że jak klikniesz prawoklikiem to z zakłamania zgłasza się menu Ustawień i informacji Flash playera :o
Nic nie ruszy… Ani Vod z sliverlightem na pokładzie ani filmiki na wp, jedynie działa YT co jest dziwne. Poprawki z 24 lutego wywaliłam i nic nie zmieniło się w działaniu.
Napisałam do BOK grupy Onet ale raczej nie liczę na odpowiedz. Kurczak nie wiem co jest przyczyną że w kilku przeglądarkach nie działa.
Sądze że Vod nie działa bo flash nie startuje filmiku.