Problem z odtwarzaniem filmów


(Adamosy) #1

Witam,

niedawno zakupiłem nową kartę graficzną GF 8600. Gdy włączam film na youtube to w połowie ekran gaśnie i dźwięk się zacina. Dzieje się tak również w przypadku oglądania filmów nie online. Mam zainstalowane najnowsze kodeki i sterowniki. Problem występuje również na czystej wersji windowsa.

Jeżeli oglądam film w 240p nie zacina się. Proszę o pomoc. Jeżeli potrzebujecie info z konkretnych programów napiszcie.


(SnykeShadow) #2
  1. Podaj swoją konfigurację sprzętową.

  2. Kto jest Twoim dostawcą Internetu?

  3. Dla pewności. Pobieranie sterowników NVIDIA http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

  4. Sprawdź za pomocą SpeedTestu Np. http://www.speedtest.pl/ prędkość i podaj Downolad Upload i Ping


(Adamosy) #3

Najpierw czytaj dokładnie co napisane


(SnykeShadow) #4

No czytam czytam i wyczytać jakoś nie mogę:

  1. Podaj swoją konfigurację sprzętową - Brak informacji, choć to istotna informacja.

  2. Kto jest Twoim dostawcą Internetu? - Brak informacji, choć to ważna informacja.

  3. Jaka jest prędkość łącza Internetowego? - Brak informacji, choć to ważna informacja.

  4. Sterowniki, do Nividi GF 8600 najnowsze? - Czyli jakie? - Brak informacji, choć to istotna informacja, ale Ty wiesz lepiej, jaki to numer sterownika.

  5. Kodeki najnowsze - czyli jakie? - Brak informacji, choć to ważna informacja - ale kodeków na rynku oprogramowania jak mrówek w lesie a czy one są czarne czy czerwone, kogo to interesuje?

  6. Jaki program używasz do oglądania filmów (jak Ty to zgrabnie określiłeś) NIE ONLINE? - Brak informacji.

No i tyle się naczytałem... A film na youtube jak się zacinał tak się zacina. Miłego oglądania.