Witam, mam taki problem: pobralem film, ktory nie skonczyl sie sciagac i w 3/4 zostal przerwany. Ma okolo 1GB, ale jak chce odtworzyć to tylko do pierwszej minuty. Tak samo z konwertowaniem konwertuje sie tylko pierwsza minuta… To chyba niemożliwe żeby film jedno minutowy mial 1,3 GB… Poradzicie cos ?
możliwe
Jeśli nie zostały pobrane ostatnie części pliku, to żaden odtwarzacz nie rozpozna jaka jest oryginalna długość filmu. do poprawnego rozpoznania muszą być ściągnięte początkowe i końcowe części.
Plik zaczyna się dotwarzać - więc pierwsze części zostały ściągnięte
Film zatrzymuje się po minucie - znak, że końcowe części nie zostały pobrane. Jeśli by były pobrane, to odtwarzanie przeskoczyłoby do następnej dobrej klatki…
Tak jest przynajmniej w VLC, KMPlayerze, jetAudio itp itd.
po pierwsze napisz czym pobrałeś bo np uTorrent robi sobie miejsce na dysku wielkości pobieranego pliku , a jeśli nie masz całości to tylko tak jak piszą koledzy trzeba ściągnąć całość.
pobieralem przez przegladarke - firefox
i nie pobrałeś całości więc zostało ci pobranie tego jeszcze raz ale tym razem żeby nie było tak jak poprzednio nie przez przeglądarkę bo może przerwać tylko przez jakiś program np :uTorrent - http://www.dobreprogramy.pl/Bezposredni … ws,41.html
lub inny gdzie można wznowić pobieranie poszukaj linków do tego filmu w Google .
ale ja go pobieralem z serwera - na legalu - czy jest jakis program ktory pozwala tak pobrac zeby mozna bylo pozniej wznowic ? z tym ze z tego co wiem to utorrent to p2p a takie pobieranie bezpośrednio ze stronki to chyba nie p2p
cała masa jest takich programów:
Orbit downloader, Free Download Manager, wtyczka do Firefoxa DownThemAll, …
No ok, ale zobacz, ze jezeli storna z ktorej sciagam wymaga logowania - to pojawia sie problem, bo nie sadze zeby bylo jak we flashget ze podajesz haslo i login do rapida i ci sciaga…
Ok juz jest ok - zalogowalem sie tak jak do rapida we flashgecie i wszystko niucha : )
DZIEKUJE
Nie ma za co.
Miło widzieć, że ktoś tu jeszcze potrafi podziękować