Siema wszzystkiem, a więc tak.
Na wstępie powiem że od początku dbam o to aby mieć wszystkie sterowniki aktualne. Mój komputer to Dell Inspiron, posiadam Windows 7, antywirus Kaspersky.
Od 2 dni nie mogłem obejrzeć żadnego filmu online, wyglądało to w ten sposób że po minucie działania filmu nagle obraz zaczął łamać pojawiały się piksele i nagle film się zatrzymywał, dopiero jak przewinąłem film do przodu zaczął iść dalej lecz po minucie znowu powtarzała się sytuacja z zatrzymaniem.
Filmy na youtube też mi ścinały lecz nie aż w takim stopniu i ogólnie można było obejrzeć je do końca. Działo się to tylko w moim domu, gdy byłem po za domem filmy chodziły normlanie. Restart routera nie dał nic więc zacząłem odinstalowywać kodeki i instalować je ponownie. Miałem zainstalowany ffdshow, divx plus, xvid, klite i codec package.
Odinstalowałem je wszystkie i teraz próbuję zainstalować je ponownie. Ściągałem wersje z dobreprogramy, codecs.com i przy instalacji obojętnie którego kodeka wyskakuje mi “…file corrupted…” czyli plik uszkodzony.
Proszę o jakąkolwiek pomoc ponieważ kończą mi się pomysły.
Pozdrawiam.