witam serdecznie mam problem z oprogramowaniem w noki n95 była ona w serwisie i została zauktolizowanie oprogramowanie i została naprawiona teraz mam spowrotem ten sam problem tel nie ładuje i się wyłącza i włącza prosze o pomoc z góry dziękuje…
Jeśli świeżo odebrana z komisu, to reklamuj naprawę.
Możesz też samemu zaktualizować przez Nokia Software Updater, ale jeśli masz już aktualne oprogramowanie, to Ci to raczej nie da.
własnie że mam najnowszy soft ale jesli chce wgrać jeszcze raz tego softa przez program Nokia Software Updater to poprostu jest komunitak ze utracono połaczenie z tel i musze wyjąc baterie żeby odblokować fona a co ciekawe jak jest zimny to chodzi normalnie tylko jak na chwile pochodzi to przestaje działać
Może to problem z ładowarką , spróbuj na innej .
ale to nie jest winna ładowarki… bo jak włacze do ładowarki tel to jest komunikat “nie ładuje” i wyłacza sie sam… i włacza sie i pokazuje sie status bateri
Telefonik pewnie z Łorendż;-) zbyt duża ingerencja tego operatora w oprogramowanie.
Odradzam instalację softu na własną rękę. Jak tel jest na gwarancji to zanieś do serwisu.
fajny09 , popraw tytuł tematu, używając przycisku
no własnie był w serwisie pochodził nie cały tydzień i znów to samo;/ :oops: :oops:
Telefon jest nowy? Obejmuje go jeszcze okres gwarancyjny? Kupowałes w sklepie?
tak kupiony w sklepie i jest na gwarancji
w takim razie reklamuj, sam nic nie kombinuj