Skorzystałem z tego poradnika ale w grze nawet na najniższych ustawieniach mam mniej fpsów niż normalnie przez tego HiAlgo Boost.
W opcjach gry znajdź opcję o przepustowości i ustaw na nieograniczony. Następnie jeżeli Windows 10, to w ustawieniach, granie powyłączaj wszelkie transmituj, a w steam w opcjach zrób transmitowanie wyłączone. FPS-y powinny sfolgować i sprawdź czy pomogło. Jeżeli masz NVidia, ale nie masz mocnego sprzętu, to wywal jeszcze GeForce Experience. To też zamula. A sterowniki graficzne można sprawdzić samemu sprawdzić na stronie NVidia i ręcznie aktualizować, co czasami jest lepsze niż przez ten Experience.
Mam Intela. Gdzie są te opcje o “przepustowości”?
PS: Mam windows 7
W opcjach samego cs go. Nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale jest taka opcja dotycząca połączenia sieciowego.
Znalazłem i wziąłem na Nieograniczony. Za chwile sprawdze z HiAlgo Boost
Dalej to samo
Czy ten Intel jest jakiś nowszy i radzi sobie z grami czy jakiś zintegrowany? Powiedziałeś Windows 7. A może jakieś niepotrzebne procesy masz aktywne w systemie i one powodują, że nie masz płynności w cs go. Sterowniki aktualne? Albo może twój sprzęt sobie za dobrze nie radzi lub dotyka ciebie problem z optymalizacją cs go po którejś aktualizacji samej gry?
Spadki mam po wprowadzeniu nowej operacji. Karta graficzna to Intel® HD Graphics Family (wcześniej grałem na 40 fpsach teraz gram na 25 fpsach na najniższej rozdzielczości) tylko cs:go jest w procesach. Sterowniki aktualne. Sprzęt radzi sobie w pewnym stopniu
Zapomnij o graniu w CS:GO na Intelu. Ta gra się do tego nie nadaje, a ostatnio coraz częściej słychać o spadkach wydajności po aktualizacjach. Zainwestuj w chociaż GTX’a 1050 Ti czy 1650.