Problem z otwieraniem strony!

Witam!

Mam strone http://www.bamworld.yoyo.pl to strona o mojej klasie. Zaintalowałem na niej moda i takie cos wyskakuje

Warning: main(themes/Themes-3D-v1.00-PF6/theme.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/b/a/bamworld/subheader.php on line 20

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required ‘themes/Themes-3D-v1.00-PF6/theme.php’ (include_path=’.:/usr/share/php:/usr/share/pear’) in /var/www/sites/yoyo.pl/b/a/bamworld/subheader.php on line 20

I nie mogę na nią wejść a moja koleżanka ogląda zdjęcia w tej chwili. Czy popsuło tylko coś się z moim kompem czy tak u wszyytskich?

To błąd serwera, występuje u wszystkich.

Umnie jest bład

więc nie działa usuń tego hacka ;]

Mi to wyglada na co innego:(ale niejestem w 100%)

Usunales pewnie przez przypadek jakas skorke ktora aktualnie uzuwales.

1. Wejdz na serwer> wejdz w themes i przekopiuj z dysku na serwer (do THEMES) :

Themes-3D-v1.00-PF6 lub jesli niemasz juz tego thema to stworz taki folder jak napisalem i wgraj tam zawartosc jakiegos innego szablonu! !!

Mam nadzieje ze zadziala!:smiley:

ps.TEz niedawno mi sie wyswietlalko takie cos i problem byl oczywiscie z themem

pzdr

właśnei tak zrobiłem czy usunołem skórkę w czasie usuwania czy ty dobrze napsiałeś? 1. Wejdz na serwer> wejdz w themes i przekopiuj z dysku na serwer (do THEMES)???

chodzi o to ze stronka ci czyta Skorke ktora uzywa ale ona jest usunieta i jesli chcesz aby ci wogole stronka chodzila to musisz Do katalogu Themes lub gdzie tam masz te skorki przekopiowac ten thems Themes-3D-v1.00-PF6 lub ja pisalem jesli go niemasz to stworz nowy folder w katalogu gdzie maja byc Themy o takiej nazwie :

Themes-3D-v1.00-PF6 i wgraj tam zawartosc np. jakiegos innego Thema

UFFFFF Udało się wielkie dzienki guldog