Problem z panda titanium


(system) #1

mam problem jak w temacie.jak zainstaluje pande to bardzo wolno mi później komputer chodzi i niewiem czemu, mając avasta czy kasperskiego chodzi normalnie, co to może być powiedzcie


(lazikar) #2

Pewno jedna z funkcji to robi. Zobacz w Menadzer zadań. :smiley:


(Pzontek) #3

a jaka to panda 2005?? ja tez ją miałem ale ją wyrzucielm. sprawdz czy zaistalowałes tez z nia firewalla bo wersja (2005 Titanium ma juz firewalla) a jesli masz drugiego np Zone Alarm i pracują jednocześnie, to one sie gryzom ze sobą i mula kompa. Pozatym ta Panda dziwnie działa ze starymi wersjami programów np. winampa albo Nero.


(lazikar) #4

Musisz wyłaczyć w autorunie, lecz po co ci ten program w takim razie. :-x


(system) #5

chciałem nadmienić również że nawet po sformatowaniu dysku zaraz jako pierwszy program jaki instalowałem na świeżego windowsa xp to była panda titanium 2005 i po restarcie zaraz komp mi spowalniało , więc naprawdę niewiem co z tą pandą.


(Kuba Tubap) #6

Tak więc może pomóc instalacja Pandy Platinum 7


(Starlight) #7

Ech ta Panda...

Ja dwa tygodnie temu robilam format(zmasowany atak trojanow i reszta swinstwa)i tez pierwsze co zrobilam to wgralam Pande(Titanium 2005 z firewall'em) i programik Ad Aware(wiec nie mialo sie co gryzc) rezultat:

  1. komp chodzil jak zolw na wstecznym

  2. Mozilla FF (nigdy wiecej IE! !!

  3. po kilku godzinach dzialania wyskakiwal blad programu, Panda zmieniala poziom ochrony na niski i kolejno zawieszala sie przegladarka,Emule i w koncu caly komp.

Odinstalowania nie pomagaly, serwis techniczny nie wiedzial co jest i w rezulatacie wywalilam to w cholere i wgralam MKS-jak narazie jest ok.