Zainstalowałem na próbę bluePoint Security-nie przypadł mi do gustu i go usunołem.wyczysciłem wpisy w rejestrze edytorem systemowym-windowsxp sp3-aktualizacje na bierzaco.W centrum zabezpieczeń w panelu sterowania w ochronie przed wirusami raportuje że program jest aktualny.sprawdzałem na dyskach-niema go.przeskanowałem esetem online i malwarebytes-czysto.jak usunąć ten wpis?
Proponuję Ci abyś spowrotem zainstalował ten program…( widocznie coś przeoczyłeś w rejestrze systemowym… lub gdzieś na dysku… stąd Twoje problemy ) następnie zainstalujesz : AppRemover 2.2.0.2 - AppRemover to narzędzie służące do całkowitego usuwania z systemu Windows różnego rodzaju oprogramowania zabezpieczającego - antywirusów, zapór ogniowych (firewalli) i antyspyware. Aplikacja nie wymaga instalacji, automatycznie wykrywa zainstalowane na komputerze programy zabezpieczające oraz oferuje 2 tryby ich usuwania. Pierwszy z nich umożliwia przeprowadzenie od początku procesu deinstalacji, drugi natomiast usuwa wszelakie pozostałości (m.in. zbędne pliki, wpisy w rejestrze) w systemie po usuniętym już za pośrednictwem standardowego kreatora instalacji oprogramowaniu.
Znajdziesz ten program tutaj i po…problemie…
kliszka , Appremower nie pomógł.Zainstalowałem tego Bluepointa jeszcze raz i odinstalowałem.Apremower go nie widział.Wyczysciłem ccleanerem-pomogło.