Problem z Partition Magic 8.0! :((

Witam Was!

Kto chce stracic bezpowrotnie dane i cala partycje to niech uzywa Partition Magic 8.0. :>

Sorry ze taki zlosliwy jestem ale to przez nerwy. Juz mówie w czym rzecz.

Moj problem wyglada tak:

Chcialem polaczyc 2 partycje programem: Partition Magic 8.0 - uzywajac funkcji Merge Partition. Jednakże podczas laczenia pod DOS-em zawiesil mi sie (niesamowite!) . Nastepnie odpalam WInXP i …nie ma partycji…Odpalam Partition Magic 8.0 i automatycznie wykrywa brak partycji i pyta sie czy ja odzyskac. Klikam ze TAK i jest komunikat Recovering Partition: Searching for recovery markers… Please Wait.

Program zapewnia mnie ze partycja bedzie w pelni odzyskana a dane takze nie ulegna zniszczeniu. Mimo to znow sie zawiesza na tym no bo jak inaczej sadzic skoro przez 2 godz. nic sie nie dzieje tylko widac ze HDD pracuje… Dziwne… Partition Magic to szajs i tyle… Jednakże ludze sie tym ze Ktos z Was bedzie wiedział jak mi pomóc by odzyskac ze 300 MB mp3.

Miałem podobnie tylko chialem zwiekszyć partycie, i niechcialo mi sie czekac i zrestarowałem go i po zalączeniu miałem zepsutom parycje nic na dysku sie nie dało zrobić :-x . Spróbuj załączyć kompa z Fdisku i usnąć tą parycje a potem na nowo zrobić w Partition Magic :slight_smile: Ja tak zrobiłem i mi wszytko teraz śmiga i mam tyle giga ile chiałem :lol:

Wiesz…napewno to dobry pomysl tylko ze ja na tej partycji mialem DANE!! ktorych nie chce pograzyc w zapomnieniu !!

Problem rozwiązany! !!

Easy File Recovery odzyskuje 99% pod warunkiem ze NIC sie nie robi na danym dysku…Trwa to dlugo ale sie udaje. Mi sie udało odzyskac dane. Natomiast caly dysk idzie do formatowania na nowo. Partycji odzyskac sie nie da.