Witam. Mam taki problem z pendrivem że jak wrzucam jakis plik np. w power poincie to plik się deformuje i nie moge go później odczytać. Tak samo ze zdjęciami. Co z tym fantem zrobić? może pamięć jest jakaś walnięta? Do kosza? 
a spróbuj zformatować pendriva, może pomoże?
formatowałem juz zanim napisałem tego posta. 
a gwarancja?
Taki pendrive nie jest drogi, zależy jaka pojemność… Kingston 1 GB za 20 zł
na mobo wkładasz do portu USB 1.1 czy USB 2.0?
a możesz wytłumaczyć klopas co to za różnica? jak się to ma do problemu który ma polopolo1991?
Proszę nazwać temat konkretnie. Zapoznaj się z regulaminem i zasadami pisania na forum.
bo jak ja podłączam czasami do 1.1 to połowa plików zostaje uszkodzona o po ponownym podłączeniu pisze że trzeba go sformatować…
to jakiś masz dziwny pendrive  bardzo dziwny… ja ze swoim nie mam takich problemów…
 bardzo dziwny… ja ze swoim nie mam takich problemów…
przypomniało mi się coś. Kiedyś też miałem problem z odczytaniem danych z pendriva. Wtedy powodem tego okazało się to że za szybko po skopiowaniu pliku na pednrive wyciągałem go z gniazda USB. W widnowsie było ze kopiowanie ukończone i wtedy od razu myk wyciągałem. Później odłączałem go najpierw poprzez bezpieczne usuwanie sprzętu i działało. Ale tak było na moim starym pednrive. Teraz tak nie mam…
no to mi nic nie zapisywało, wyciągłem i pisało że niedokończył zapisywania…
miałem tak 2 razy
Tak ale problem jest taki że zawsze go poprawnie używałem[bezpieczne usuwanie sprzętu]itd. Więc nie wiem skad te problemy. Formatowałem go już kilka razy[co parę tygodni]. Gwarancja? Niestety to był prezent więc gwarancja odpada.  Nie ma jakiegos defragmentatora dysków czy czego żeby to naprawić?
 Nie ma jakiegos defragmentatora dysków czy czego żeby to naprawić?