Problem z php-fusion


(Marek Szalus) #1

Witam mam natki problem.

Właśnie sobie wrzuciłem na serwer cms'a php-fusion no j po pierwsze, jak wpiszę w przeglądarce adres tj. http://www.resovia.goin.pl to nie wyświetla mi się strona glówna. Dopiero wejdzie jak wpisę http://www.resovia.goin.pl/index.php

Po drugie jak ktoś chce się zarejestrować to wyskskuje mu błąd, że nie można wysłać e-maila potwierdzającego rejestrację..;/

Jak temu zaradzić??

A i jeszcze jedno jak można wyśrodkować logo strony??

Proszę o odpowiedzi..;]

Z góry dziękuje;]


(Grzegorz) #2

jak wchodze przez http://www.resovia.goin.pl normalnie jestem na stronie glownej

wejdz w Panel Administracyjny -> Zarządzanie Stroną -> Ustawienia rejestracji -> Używać weryfikacji przez e-mail przy rejestracji? daj na NIE

logo widze normalnie …


(Marek Szalus) #3

tak teraz widzisz normalnie, bo powiększyłem logo :slight_smile: ale jak było mniejsze to było do lewej strony dane…