Problem z plikami avi


(Marecki Zoo) #1

mam problem z plikami avi a mianowicie nie mozna ich usunoc z hd ciogle pisze ze cos je uzywa a z cala pewnoscia tak nie jest wiem ze jest mozliwosc usuniecia czegos w rejestrach ale problez jest ze niewiem w jakim to miejscu jest dokladnie pewnie wielu z was mialo podobne problemy


(Asterisk) #2

Jaki system ??


(Del15piero) #3

Może usuń z trybu awaryjnego


(system) #4

Albo w DOSie, lub przy pomocy Tottal Comandera :smiley:


(3dm Racek) #5

Zakończ wszytkie procesty typu Vplayer, i inne playery, zrestartuj kompa.

Spróbuj usunąć TOTAL COMMANDER-em. :wink:


(Damian) #6

Jeśli masz zainstalowany drugi system,to usuniesz plik z niego.


(Marecki Zoo) #7

dzieki za rady ale to nie oto chodzi ..system xp... praktycznie nieda sie wywalic takiego pliku wiem napewno bo kiedys to robilem ale ludzka pamiec jest zawodna i zapomnialem gdzie to ustrojstwo jest dokladnieze jest w systemie folder krory nalezy usunoc i wtedy niema juz takich dziwnych zeczy jak niemozliwosc usuniecia jakiegokolwiek avi czy jest on uzywany w danym momencie czy tez nie


(Marsmo) #8

xyz - na pewno Ci chodzi o katalog InProc Server32, bo to on jest sprawcą całego zamieszania.

Puszczam Ci linka do artykułu, który Ci pokaże jak, krok po kroku

rozwiązać problem:

http://www.divx.howto.pl/modules.php?na ... age&pid=44

Myślę, że to definitywnie rozwiąże Twój problem! 8)

Pozdrawiam! :slight_smile:


(Marecki Zoo) #9

o wlasnie oto biegalo dzieki Waterproof ale tak nawiasem jest jeszcze jedna mozliwosc moze ktos wie wiedzy nigdy za wiele


(Frooget) #10

Spróbuj --> Prawy --> Właściwości --> I zaznacz " Tylko do odczytu" Powinno pomóc :stuck_out_tongue:

Bynajmniej u mnie działa !