Problem z plikami Gta San Andreas Pomocy :(

Witam… Mam problem z grą GTA SAN ANDREAS… Gdy zainstalowałem grę chciałem sobie trochę powymieniać samochody wiec ściągnąłem ,MOD INSTALLER, Jak już zainstalowałem w tych plikach gdzie jest GTA to chciałem uruchomić ten program to wyskoczyło coś co się łączy z internetem ale wcześniej tego nie miałem wiec odinstalowałem i usunęły się jakieś pliki z GTA i nie mogę uruchomić gry a nawet zainstalować ponieważ wyskakuje taki błąd

Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku

C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\Run Time\10\50\Intel32\Ctor.dll

Nie można odnalezć określonego modułu.

Jeśli ktoś wie o co chodzi i jak to można zrobić to bardzo proszę o pomoc :frowning: Bo już tyle z tym siedzę ściągam różne programy do usuwania i nic może wy mi jakąś pomożecie z góry Dzięki

Czekam…

Ściągnij tą bibliotekę Ctor.dll z neta stąd na przykład i wrzuć ją do tamtego folderu albo do _C:\Windows\system_. Może zadziała :wink:

Ściągnij plik Ctor.dll z tej strony i wrzóć plik do C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\Run Time\10\50\Intel32

To powinno załatwić sprawę

Pozdrawiam

@ mikber18 - znajdź mi taki folder w systemie.

Prawdopodobnie będzie to mniej więcej tak:

C:\Program Files\Common Files\Installation\Professional\Run Time\10\50\Intel32\Ctor32.dll

niestety ale nic nie pomaga :frowning: tak samo jak było i ten sam błąd wyskakuje chyba nic z tego ???

@Hitm3n

C:\Program Files\Common Files\ InstallShield \Professional\RunTime\10\50\Intel32

Chyba tak powinno być :stuck_out_tongue:

Spróbuj pobrać ten plik

http://{ciach}