Problem z plikami PB w warrocku

Siemanko ludzie mam problem otóz wszystkie tematy pisałem bez sensownie bo sie myliłem to jest 1 główny bład tutaj go opisze:

otóz podłączam sie do servera dajmy np na montanie i pisze mi cos na zółto i czekam minute bo tam pisało zeby czekac czy cos takiego i wtedy mnie kickują a w notce o kicku jest mowa o plikach

PnkBstrK

PnkBstrB

Plz pomocy!

wydaje mi sie ze wina punk bustera , ostatnio sa z nim problemy i wszyscy je maja. ale dzisiaj powinno byc dobrze najpozniej jutro

Dzięki

jesli to błedna odpowiedz prosze o dalsze odpowiedzi

aktualizacja PB!

od 25 lipca wymagane sa te dwa programy. Musza dzialac jak uruchamiasz gre i musza miec swobodny dostep do internetu. Nie moze ich blokowac zaden firewall.

a gdzie znjaduje sie firewall

plz odpisz dokladna istrukcje

Jeżeli nie wiesz gdzie jest firewall to sądzę, że masz tylko Windowsowy (o ile zainstalowałeś Service Pack 2).

Opis Zapory systemu Windows

Podana strona składa się z trzech części. Na dole masz przewijanie do następnych.

ja chxe odblokowac PB w firewallu ale gdy chce wejsc w zapore pojawia mi sie wiadomosc:

“z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie moze wyswietlic ustawien Zapory systemu Windows”

co trzeba zrobic zeby dostac sie do niej???

ale ja nie mam nic na start klikam start i tam nie ma panelu sterowania

Oj, Warrock i PB są ostatnio powodem ciągłych narzekań graczy :frowning: Mam nadzieję że coś z tym zrobią w następnym patchu.