Problem z pobraniem aktualizacji

Fakt moj blad.

Jak najszypciej zainstaluj firewall-a Polecam Kerio

A tutaj konfiguracja http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=35065

to może zainstalowanie sp2 rozwiąże problem

sp2 ma bardzo dobrego firewalla, zuzanna zainstaluj sp2, to jest praktycznie podstawa jesli chcesz kozystac z neta, tez kiedys jechałem bez sp i syf mi sie instalował nawet mając bardzo dobrego antyvira, dlatego że masz niezałatany system, pełno dziór, zainstaluj sp2

Poczekajcie może z tym SP2, aż ktoś nie sprawdzi porządnie tego loga i nie potwierdzi, że system jest czysty.

Dobra zainstaluję go chociaż miałam Kerio i zwalniał mi pracę systemu ale być może źle coś ustawiłam :wink:

:? :? Sp2 instaluje sie na swiezy system. A teraz jest juz jeden problem i to nie jest rozwiazanie.

jakiego masz procka i ile ramu ?

i zainstaluj sp2 :smiley:

Jak nie wiesz nie pisz. Narazie ma sie wstrzymac z instalacja. A zanim cos napiszesz to radze zastanów sie dwa razy :slight_smile:

P.S Nie wiadomo czy log jest czysty wiec komputer potencialnie moze byc zarazony narazie poczekajmy z ocenami 8)

zapytałem się także o ram i procka, bo kerio nie spowalnia systemu :confused:

a takie docinki to nie na forum tylko na pw, jak coś :wink:

Żaden program nic mi nie wykrywa niby jest czysty więc nie wiem . A na moje oko log nie jest czysty ale czekam na opinię fachowca.

log jest czysty poza tymi 3 wpisami co do których nie jestem pewien :slight_smile:

jakiego masz procka i ile ramu ??

A czy to ma jakieś znaczenia w pobieraniu aktualizacji poprzednio było dobrze i nic się nie działo dopiero dzisiaj po formacie :wink:

A moze podalas zly kod (serial) bo to moze byc przyczyna :slight_smile:

A od razu ten blad zaistnial czy wczesniej cos pobralas :smiley:

nie.

ale napisałaś że system ci zwalnia po zainstalowaniu firewalla kerio, normalnie nie zwalnia systemu dlatego odpowiedz jakiego masz procka i ram ?

Od razu pokazał się błąd.A kod podałam napewno prawidłowy :wink:

Co do Kerio to być może ja coś źle ustawiłam że zwalniał dlatego nie doszukuję się tutaj problemu.

nie, dlatego że nie on nie ma prawa zwalniac kompa , możesz podac mi konfigurację jaki masz procesor i ile ramu ?

to nie może byc przyczyna, nie wiesz to nie pisz takich bzdur :slight_smile:

windows na każdym serialu zadziała, jak byłby nie prawidłowy by wyskoczył komunikat o złym serialu :slight_smile:

i nie zainstalowałby się system

moze być także uszkodzona płytka z xp

A i tu sie mylisz. Moj kolega mial podobny problem i pomylil sie przy instalacji o jedna literke i aktualizacje szlak trafil :slight_smile:

Procesor Celeron 1,7 256 RAM.

tak aktualizacje szlak trafił bo pokazało mu że ma nielegalny system, ale zuzanna ma inny problem, czytaj posty ze zrozumieniem, ma zatrzymana usługe aktualizacji automatycznych, nie może jej także włączyć gdyz ma nieaktywna te opcje, (przeczytaj cały temat ale ze zrozumieniem :slight_smile:

masz kompa w sam raz na xp :slight_smile:

wiec musiał się źle zainstalowac firewall, nie może zwalniac na twoim kompie, kontaktowałem sie z pracownikiem microsoftu, zainstaluj sp2, on pomoze, i aktualizacje automatyczne bedziesz miała juz dostepne :slight_smile:

Ok zobaczymy. Szczerze mam ochotę wywalić go przez okno :smiley:

Watpie zeby to rozwiazalo problem. Ale jesli system jest czysty i po formacie to warto zainstalowac :slight_smile: