Problem z pobraniem aktualizacji

:x

tak mi powiedział pracownik microsoftu, chyba się znają skoro tak mi mówił :smiley:

nie ma co się poddawac, wystarczy sp2 i po kłopocie

no jednak nie po kłopocie :? dodatkowo w zakładce tam gdzie powinna wyświetlać się sieć jej poprostu nie :shock: przed instalacją była. Wszystko skonfigurowałam tak jak jest podane w instrukcji :roll:

Wiec problem nie lezal w SP2, a znasz Te DNS z loga moze one to powoduja :?

Nie znam ich :?

Złączono Posta : 10.09.2005 (Sob) 21:29

Dobra aktualizacje poszły poszperałam i dało radę :smiley:

A co do Kerio ja poprostu z tym programem nie potrafię pracowac musiałam wywalić bo znów zaczął mi system zwalniać :?

Temat można zamknac.

Mała informacja dla wszystkich co tu próbowali pomagać.

Zuzanna zapomniała wspomnieć, że już dała loga dzień wcześniej i Jej sprawdzili. :?

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=41784

Te DNS są prawidłowe od dostawcy internetowego więc to nie była ich wina.

Zuzanna byłoby miło gdybyś powiedziała co zrobiłaś, że aktualizacje Ci ruszyły, może komuś się przyda na przyszłość.

No teraz juz inna bajka, on ci napewno nie muli systemów a poradzisz sobie jak skorzystasz z konfiguracji która ci podalem :slight_smile:

Wcisnij Ctrl+Atl+Delet i z procesów wklej screena zobaczymy co ci tak pamiec bierze :slight_smile:

Witam dopiero teraz mogę napisać miałam kłopoty z siecią (nie z mojej winy :smiley: )

Było pytanie co zrobiłam że portałam w końcu te aktualizacje. Włączyłam tryb awaryjny z dostępem do sieci i poszło :roll: Później już normalnie pobierałam :wink: