Witam serdecznie, posiadam pocztę na interi.pl i każdego dnia otrzymuję jakieś wiadomości (rekalmy)! jest jakaś możliwość żeby to zablokować?
Jako darmowe to nie ma. Zakceptowałeś regulamin przy zakładaniu konta. Możesz, albo zmienić dostawcę na jakiegoś mniej nachalnego, albo zacząć używać klienta poczty, który ci to automatycznie odfiltruje przy pobieraniu poczty. TU masz listę ile wysyłają reklam dzienni jacy dostawcy darmowych kont mailowych
Dzięki wam za informację, a możecie mi powiedzieć dlaczego mam tak na poczcie ze np: jeśli chcę usunąć jakąś wiadomość to nie od razu pojawia mi się okienko tal lub nie tylko po jakimś czasie tak jak by się zacinała czy to jest od poczty czy od komputera?
Jedna rada. Podczas zakładania konta zaznaczaj tylko jedną pozycję dotyczącą twoich zainteresowań
No niestety ale na interi.pl jest tak że minimum 3 pola muszą być zaznaczone
z jakiego klienta poczty korzystasz?
Na reklamy program mamy
Polecam ten pomysł,po za tym na Gmail robisz sobie pobieranie poczty z konta zewnętrznego w twoim wypadku Interi i problem reklam przestanie istnieć,ja tak zrobiłem z tlenem i chwale sobie ten układ,biorąc pod uwagę ilość reklam przesyłanych przez o2.pl.
Gmail ma też dobry filtr anty-spamowy i ponad 7 GB miejsca na wiadomości…
Powiem tak, mam konta na Interii i O2, Interia jednak nie gnębi reklamami tak jak o2, Tlen to jeden wielki spam a nie wspomnę już o działaniu samej poczty, gdzie wiadomości nie zawsze dochodzą, przynajmniej te inne niż reklamy, z interią od 8 lat nie miałem nigdy problemów, żadna wiadomość nie zaginęła. Posiadam też jedno konto płatne i jestem wolny od reklam
Co do samej poczty, możesz ją filtrować programem pocztowym.
Pozdrawiam!