Czesć,
mam taki problem. Telefon Galaxy z Androidem i prosta aplikacja bez wodotrysków do słuchania podkastów Podcast Guru. Wchodzę wpisuję w wyszukiwarkę podkast dodaje do mojej listy jest git wszystko działa od lat. Teraz zauważyłem, że jak wpisuję w wyszukiwarke podkast , który mnie interesuje to mam 0 wyników. Ten sam podkast jest na spotify, którego nigdy nie zainstaluje. Opcja 2 wpisuję link z podkastu do mojej apki i dalej hasło, że nie ma takiego podkastu. Dlaczego tak jest? Piszę do ludzi co nagrywają te podkasty ale zawsze zero odpowiedzi. Czy są słabe techniczne? Nauczyły się tylko obsługi jednej apki spotify? Czy trzeba coś zaznaczać w ustawieniach podkastu gdzie ma być w sieci? Nie ma tych podkastów dużo, których nie mogę znależć.
Jak on bazuje tylko na RSS, to może Spotify zrezygnowało z nich. Wtedy jak twórcy nie chcą wrzucić go gdziekolwiek indziej, to nic nie znajdziesz.
To o to coś chodzi ? Bo tam mają jakiś dedykowany odtwarzacz za darmo.
Dlaczego nie wgrasz Spotify? Spoko to jest aplikacja i usługa.
Guru może coś usunął z bazy lub bug.
@marcin82
No… Każdy używa tego, czego che używać i nie zmienia się tego. Podobnie z tel czy komputerem: każ dy ma poklikanme i poustawiane po swojemu i nie zmienia się tego komuś. Masz swój tel., to sobie na nim grzeb, nie na moim… Kurcze, ja nie wiem, dlaczego tak robię i piszę, cecha charakteru??
@SFlRECKl Tak, jak @Wredzia wspomniał/a, mają swoją oficjalną aplikację na Androida i iOS. Pobierz ją i spróbuj. Sorki z tym Spotify itd…