Problem z połączeniem się z internetem

Gdy włacze komputer i potem chce włączyć neostrade niekiedy nie idzie sie połączyć wtedy musze zresetować kompa i spróbować jeszcze raz.Ten wykres dochodzi do połowy i staje i wtedy resetuje kompa i próbóje jeszcze raz to jest denerwójące gdy coś potrzebuje szybko z internetu to musz nie raz resetować kompa ze 4 razy.Niekiedy przy włanczni kompa pojawia sie błąd i wyskakuje tam ,… prawdopodobną przyczyną jest plik torususb.sys"czy coś takiego juz nie pamiętam dokładnie i dałem wyszukaj plik i mi znalazło od modemu, czy ktoś miał cos takiego??

Jaki wykres???

Bardzo chaotycznie opisujesz swój problem także ciężko cokolwiek poradzić.

Proszę o zmianę tytułu na bardziej konkretny.

Użyj opcji icon_edit.gif

Dodatkowo, zdecydowanie proponuję zapoznanie się z TYMI informacjami.

gdy naciskam na połącz i niżej jest taki pasek i on jak dojdzie do końca to wtedy sie połączy a jak ja naciskam to dochodzi do połowy i staje i dalel nie chce iśc

rosio23 Start > Ustawienia > Panel Sterowania > Połączenia sieciowe ( widok klasyczny) > Utwórz nowe połączenie > ‘połącz z internetem’ > ‘konfiguruj moje połączenie ręcznie’ > ‘połącz używając modemu telefonicznego’ > nazwa ISP to neostrada > numer to 0 35 > nazwę użytkownika i hasło wpisz własne > zakończ.

I używaj tego połączenia dial up, a nie badziewnego programiku strefy TP. Pozdrawiam :smiley: