Mam grę Kozacy - powrót na wojnę, oczywiście oryginał, gra nie może połączyć się z serwerem, firewall wyłączony więc nie wiem o co chodzi. Jeżeli ktoś zna się na tej grze to proszę o pomoc.
Też tak miałem. Ten dodatek nie jest kompatybilny z podstawową wersją: Kozacy: Europejskie Boje.
można z tym coś zrobić?
Spróbuj napisać do pomocy technicznej Cenegi, żeby Ci przysłali ten numer o który pyta się gra. Może to pozwoli połączyć się z serwerem.
ale mi się nie łączy wcale i nie chce żadnego numeru. Mam napisane że się łączy z serwerem a potem napis że łączenie nieudane.
A w innych grach chodzi ci moduł multiplayer? Może po prostu nie masz zainstalowanych odpowiednich protokołów.
Jeszcze tylko CS mi nie działa i myślę że może być problem z protokołami. Inne gry działają i nawet inne części kozaków.
Mnie wszystkie gry działają przez internet a Kozacy Powrót na wojnę nie działały w sieci bo trzeba podać kod, którego nie ma na pudełku.
widzialem twoja rozmowe z tym kolesiem o KOZAKach wiesz moze cos o europejskich bojach blagam o pomoc kiedys gralem normalnie w kozaki przez neta mialem plytke z cdaction predkosc 128 i slabego kompa windows 98 polepszylem osbie kompa wszystko bylo dobrze polepszylem sobie predkosc i sfragmentowac musialem dyski czyli ze gierke usunolem i chcialem ja zainstalowac ponownie zainstalowalem wszystko gra ale gdy sie dolacze do neta to nie pokazuja mi serwery czyli gry stworzone przez innych graczy ani ja nie moge tworzyc gierek probowalem chyba wszystkiego instalowalem 3 inne plyty jedna sciagana 1 cdaction i teraz mam orginalna, takta mnie podlaczy do serwera glownego moge gadac z kolesiami ale nie moge tworzyc gier ani widziec stworzonych jeden koles powiedzial mi ze to moze byc spowodowane wolnym laczem ale ja w ta gre juz gralem na jeszcze wolniejszej predkosci a teraz mi nie wchodzi co o tym sadzisz wiesz jak to zrobic lub znasz kogos BŁAGAM o POMOC!!
piszcie na moje GG. 8546672