Witam mam taki problem otóż chciałem kumpeli postawić system bo znajomy jej stawiał i tak postawił że zamiast mieć system NTFS miała jeszcze FAT czy coś takiego.Restartując kompa gdy płyta z instalką jest już w napędzie dvd do pewnego czasu mi system robi.Mam na myśli gdy niby już po zgraniu plików z płyty ma wyświetlić się niebieska plansza na monitorze i tylko naciskać mam na klawiaturze Enter wówczas mi się komp resetuje i wychodzi na czarny tle białe litery taki napis od góry na dół na całym ekranie jest to taki sam cały czas kilka zdań przerwa i znowu chyba tak 5 razy jest to napisane gdy restartuję kompa i znowu chcę wgrać i postawić na nowo system znów ten sam scenariusz.Proszę o pomoc jak to rozwiązać.Oto napisz który się ukazuje:Boot Failure pod spodem napis:Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected pod spodem Boot device pod spodem Press any key when ready sorki ale nie wiem jak klawiaturą pisać jedno pod drugim jeśli automatycznie nie przechodzi pisane słowo dlatego piszę co jakiś czas ( pod spodem ).Liczę na waszą pomoc jak rozwiązać ten problem abym mógł na tym kompie system nowy postawić.
Jak rozumiem zostały już przegrane pliki na dysk i pozostaje tylko wcisnąć Enter, aby ponownie uruchomić kompa. Dalej Masz ekran z informacją, że nie można bootować systemu. Spróbuj, więc w BIOSie ustawić na bootowanie z dysku twardego, na którym ten system będzie dalej instalowany.