Witam. Jak kupiłem coda 2 to na początku przsez jakiś czas mogłem stawiać serwa i normalnie widzieli go moi koledzy i mogliśmy grać ale potem sie zepsuło i widać go teraz tylko na LAN. Mój kolego ma identyczne problem na początkujak kupił gre mogliśmy grać a teraz nie da rady też widzi swój serwer tylko na LAN. Da sie to jakoś naprawić żeby znowu było normalnie ? ? POMOCY Dodam że ja instalowałem wszystkie patche ale było to samo, zainstalowałem gre od nowa i cały czas nie działa :o
nachwile2 ,
Proszę poprawić pisownię w tytule tematu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj przy poście otwierającym temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Dowiedz się jakie porty są potrzebne do stawiania serwera gry a następnie poproś administratora waszej sieci na przekierowanie ich na twój komputer.
Jaka może być przyczyna, że po jakimś czasie nam sie zepsuło ? Nie ma innej możliwości niż przekietowanie portów ??
Firewall u Ciebie na komputerze. Spróbuj wyłączyć WSZYSTKIE które masz. Czasem Ludzie nawet nie wiedzą że mają więcej jak jeden.