Mam dziwny problem z IE7, legal zainstalowany na kompie, mam XP SP2 z aktualkami i podczas działania IE7 (notabene średnio jestem z niego zadowolony ) ale chodzi mi o to że np jak jest element na www zrobiony we Flashu, i tam są jakieś opcje, linki do kliknięcia itp… to IE7 cały ten element zaznacza ramką i każe kliknąć żeby używać tego elementu, potem już moge używać opcjii zawartych na tym flashhowym elemencie. Może to nie jakiś problem ale wyjątkowo działa mi na nerwy :),może to jakaś kwestia ustawień a IE7 mam po ang. niby znam śr. ang. ale niechce experymentować bo potem nie odnajde własnego ogona, dlatego chciałbym poprosić o pomoc kogoś kto wie o co chodzi i jak to rozwiązać. Dla zoobrazowania załączam przykładowe screne ze stron z takimi własnie przypadkami działania. Za wszelką Pomoc już teraz Dziękuję.
przecież ja nie jestem twórcą stron, chcę tylko wygodniej oglądać te strony i zrobić tak aby IE7 nie kazał mi za każdym razem klikać, w dodatku nic nie można stamtąd pobrać a gdy jestem zwykłym użytkownikiem mam zmienić przeglądarke to sie dało napisać :]
Tez tak mam i musze powiedziec ze to chyba bug zwiazany z samym IE - u mnie to jeszcze w ogole zamykaja sie wszystkie okna Radze zawsze instalowac oprogramowanie zastepcze - w tym przypadku najlepszym moim zdaniem zamiennikiem jest firefox
Tak jeszcze odnosnie tych bugow etc - mam problem z certyfikatami na stronach ( wiecie chyba o co chodzi ) -> w takich przypadkach firefox sprawuje sie wrecz genialnie.