Witajcie. Mam maly problem z odtwarzaczem Sony NW-HD3. Otoz dawno temu nagralem na ten odtwarzacz muzyczke programem do tego przeznaczonym (Sonic Stage) i teraz gdy chce dograc tym programem wyskakuje mi ze ten odtwarzacz nie moze byc uzywany z ta wersja programu Sonic Stage,a ze zamierzam nagrac nowe piosenki to jedynym wyjsciem jakie zauwazylem jest sformatowanie odtwarzacza. Mam dwa pytania : jak sprawdzic z jaka wersja programu odtwarzacz bedzie kompatybilny; Jak zgrac muzyke z odtwarzacza na dysk komputera (nie chce robic playlisty ktora bedzie odtwarzala mi piosenki z odtwarzacza, tylko chce te piosenki wrzucic na kompa).
Większość nowych przenośnych odtwarzaczy, wykrywana jest przez windows jako dyski wymienne.
Dlatego też spróbuj po prostu skopiować muzę wchodząc: Mój komputer -> wybrać ikone dysku reprezentującą ten odtwarzacz -> wejśc na dysk a nastepnie kopiować jak na normalnym dysku.
Jesli to nie pomoże, to jedynie zmiana oprogramowania wg mnie.
wlasnie muzyka do tego odtwarzacza byla wgrywana przez program do tego przeznaczony - Sonic Stage. na tym przenosnym dysku jest inny format piosenek, dlatego poszukuje programu ktory wydobedzie piosenki z tego odtwarzacza ( podobny program jest do wydobywania piosenek z ipoda )
ATRAC. jedyne co potrzebuje to jakis programik do zgrania muzy z odtwarzacza lub jak sprawdzic wersje jaka uzywalem do wgrania muzy co jest na odtwarzaczu .
– Dodane 01.02.2009 (N) 23:00 –
sorry, w atracu to wgrywalem na odtwarzacz przez program , a pliki na tym dysku odtwarzacza to OpenMG Audio File
ale jest taki problem, ze sonic stage nie wykrywa tego odtwarzacza poniewaz wersja sonic stage nie jest zgodna z wersja odtwarzacza ( bo niby na odtwarzacz wrzucalem muzyke przez inna wersje sonic stage) ale sproboje jeszcze importowac na dysk aby utworzyc playliste i pozniej z tej utworzonej wrzucic z powrotem na odtwarzacz