Problem z przewijaniem utworu we własnym odtwarzaczu


(Kubociag 13) #1

Witam.

Pisze odtwarzacz plików muzycznych(.wav - zrobie potem biblioteke do obsługi mp3) w języku VB.NET(2008)

A teraz pytanie:

(Uzywam kontrolki TrackBar)

Jak zrobic, by można było przewijać utwór do przodu i do tyłu?

_______________________________________________________

Z góry dzięki

_______________________________________________________


(Fiołek) #2

W zdarzeniu Change(czy innym bliźniaczym) zmieniasz pozycje utworu na taką jaka jest przekazana w parametrze.


(adpawl) #3

Nie lepiej skorzystać z biblioteki bass? http://www.un4seen.com