Mam pytanie odnośnie prywatnych wiadmości na forum DP. Dlaczego czasem jest tak, ża prywatna wiadomość idzie od razu, a czasami “wskakuje” do “Do wysłania” i pozostaje w tym folderze (nie zostaje wysłana)? Próbowałem wysłać wiadomość dwa razy i nie poszła, pozostaje w “Do wysłania”. problem o tyle dziwny, że czasem wiadomość idzie bez problemu? Prosze o odpowiedź.
PS Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś ma wgląd do prywatnych wiadomości użytkowników (pytanie skierowane do redakcji i adminów)?
ale może mieć, przecież PW musi być zapisywane w bazie danych, więc wystarczy, że administrator przejrzy odpowiednie tabele SQLa, oczywiście pozostaje prawo o ochronie korespondencji (wynikające z ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych) oraz moralność administratorów, dlatego np. ja o swoją korespondencję jestem spokojny, poza tym, komu by się chciało?
Hashi , PW zawsze idzie od razu. W folderze “Do wysłania” znajdują się wiadomości które zostały wysłane, ale jeszcze nieodebrane. Dlatego, jak kogoś nie ma online, to PW będzie tam (siłą rzeczy). Jak ktoś jest online, to i tak PW może być jakiś czas tam, bo użytkownik może być zajęty czymś innym i nieodebrać wiadomości natychmiast.
Co do drugiego pytania:
Czyżbyś miał cos do ukrycia, że tak się boisz “podglądania” PW ? :mrgreen:
A tak na poważnie - wyobraź sobie, ile PW krąży na forum takie, jak to. I teraz wyobraź sobie, że admini je wszystkie czytają #-o . Stary, redakcja tego vortalu musiałaby wtedy wyglądać jak sala telemarketingu :lol:
Wiem, wiem. Wiadomość już doszła. Dziwiło mnie tylko, że czasem bardzo długo te wiadmości były w “Do wysłania”. Czasem gdy wysłałem drugi raz tą samą wiadomość - szła od razu…(nie wiem może akurat tak trafiłem, że ktoś się właśnie zalogował; raz nie szły wiadomości bo miałem zapchaną “skrzynkę”).
Wręcz przeciwnie (“hulam na legalu”), tak pytam bo miałem z tym często problem.