Witam
Mam problem z moją kartą graficzną wyskakuje mi komunikat , System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43)’’ mój model karty graficznej to AMD Radeon HD 8600M Series wyłaczyłem urządzenie i odinstalowałem urządzenie. Po zainstalowaniu czarny ekran i kursora nie ma, czasami blue screen. I nie chce wysłać laptopa do naprawy i nie chcę kupić nowej karty graficznej
Dobra wiadomość: nie musisz, wyjmij karte graficzna i wyrzuć na smietnik Problemy ustąpią.
Bład wskazuje na problemy z karta graficzną, , mógłbyś zainstalować STARE sterowniki ze strony producenta po uprzednik gruntownym usunięciu obecnych.
Jeżeli nie pomoże, to zrób live CD z linuksem i sprawdź stabilność, jeżeli nie pomoże.
Wyjmujesz kartę i wkłądasz do piekarnika.
Jeżeli nie pomoże, to wywalasz kartę graficzna i zostajesz na integrze, nowej i tak nie kupisz - nie ma ich
Zadziała o ile na pokładzie masz procesor A cośtam z integrą
To nie wkłądasz tak na przypał Zdecydowanie doradzam piekarnik wykorzystać jako ostatnia opcję, bezpośrednio przed śmietnikiem.
ALbo się udaje, albo karta jest spalona
Niekoniecznie musieli dołączyć do APU - ale laptopy z wymienialną kartą graficzną należą do zdecydowanej mniejszości; żeby nie napisać, że są obecnie rzadkością.