Mam taki problem gdy nagrywam płytke lub po jej zaraz nagraniu komp mi się restartuje i nie wiem co jest tego przyczyną. Czasami też mi tak się dzieje gdy instaluje jakiś program lub gre. Jak wiecie co może być tego przyczyną prosze o odpowiedź ![]()
może komputer ci sie przegrzewa?
Może i coś w tym jest jeden z moich kumpli zauważył że po nagraniu płytki jest ona bardzo ciepła a i komp nieźle się grzeje podczas pracy.
normalne że płytka jest ciepła ale oczywiście wszystko w granicach, jeśli chodzi o kompa do sprawdź temperature i sprawność chłodzenia!
Witam! ![]()
wiec to raczej w tym jest problem, porostu zasilacz nie wytrzymuje napiecia, jakie podaja poszczegolne czesci i po jakimms czasie pracy poprostu sam sie restartuje. Wymień zasilacz na mocniejszy najlepiej 350 watowy lub 400 i bedzie ok 
o właśnie to jest bardzo prawdopodobne, może dokładałeś ostanio jakąś nagrywarkę, lub inny sprzęt?
nie jestem pewien ale chyba takie temperatury są wporządku:
płyta główna 38C
procesor 43C
AUX 25C
ostatni to nic nie dokładałem
a od dawna masz ten problem???
PS używaj opcji ![]()
Wejdz w >>>Start >>>Panel sterowania>>> Narzedzia administracyjne >>> Podgląd zdarzeń >>> System .
Sprawdz co tam pisze , co za błąd.??
Być może i racja że to zasilacz.
Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi. 
jest tam tego od cholery dużo informacji i troche błędów sam nie wiem to który
na pytanie czy od dawna mam ten problem to od zakupu nagrywarki a to już około roku chociaż sam nie wiem jak ale ten problem rozwiązałem później po formacie znowu wrócił
może zapodaj screena menadżera urządzeń
PS używaj opcji ![]()
ostatni to nic nie dokładałem
nie jestem pewien ale chyba takie temperatury są wporządku:
płyta główna 38C
procesor 43C
AUX 25C
To zapamietaj wystapienie błedą i skojarz to. Tam są daty. itp.
Z jednego dnia to niewiele , albo zaraz po wystapieni błędu wejdz tam.